Αθλητικά

Η Blue Star Ferries στηρίζει τον Π.Ο. Κω

H BLUE STAR FERRIES έμπρακτος χορηγός στις εκδηλώσεις του Ποδηλατικού Ομίλου Κω προσφέρει έκπτωση 40% σε επιβάτες και τα οχήματα τους, αναλόγως διαθεσιμότητας, για τις εκδηλώσεις του Ποδηλατικού Ομίλου Κω, την 1η Σεπτεμβρίου (brevet 200χλμ.) και στις 16 Σεπτεμβρίου (Kefalos Triathlon Spint 2018). Η σχετική ανακοίνωση:

“Η παροχή έκπτωσης 40% ισχύει για επιβάτες και οχήματα, από Πειραιά και Δωδεκάνησα προς Κω με επιστροφή, σε όλες τις θέσεις επιβατών. Η έκπτωση παρέχεται αναλόγως διαθεσιμότητας, βάσει ονομαστικής αλφαβητικής λίστας και για το διάστημα 13 – 18/09/18.

Για τις κρατήσεις θέσεων και την έκδοση εισιτηρίων παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε έγκαιρα, τουλάχιστον 5 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρησή σας, με το λιμενικό μας γραφείο στον Πειραιά, Πρακτορείο GIOVANTI, τηλ. 210 4119171 ή με το λιμενικό μας γραφείο στην Κω, EXAS TRAVEL, τηλ. 22420 29900. Για κρατήσεις θέσεων και έκδοση εισιτηρίων την ημέρα της αναχώρησης του πλοίου δεν θα είναι δυνατή η παροχή της έκπτωσης.”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου