ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλαλούμ με τον ΚΑΠ: Τι αναφέρουν πηγές από την ΕΠΟ για την αναπλήρωση ομάδων στη Super League 2

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Σουπερ λιγκ

Σύμφωνα με δημο­σί­ευμα της αθλη­τι­κής ιστο­σε­λί­δας socceplus.gr, επι­κρα­τεί αλαλούμ με τις αλλαγές στον ΚΑΠ όσον αφορά την ανα­πλή­ρωση των ομάδων του πρω­τα­θλή­μα­τος της Super League 2.

Η ιστο­σε­λίδα επι­κα­λού­μενη πηγές από την ΕΠΟ, ανα­φέ­ρει ότι οι ομάδες που δεν δηλώ­σουν συμ­με­τοχή για την σεζόν 2023 – 24 θα ανα­πλη­ρω­θούν και ότι η εν λόγω αλλαγή στη διάταξη του ΚΑΠ θα ισχύει από την σεζόν 2024-2025.

Στο σχετικό δημο­σί­ευμα ανα­φέ­ρο­νται τα εξής:

«Η ΕΠΟ πέρασε στο νέο ΚΑΠ διάταξη που ανα­φέ­ρει ότι οι ομάδες της S.L.2 που δεν δηλώ­σουν συμ­με­τοχή “στο πρω­τά­θλημα που ακο­λου­θεί” δεν ανα­πλη­ρώ­νο­νται:

“-Κατ’ εξαί­ρεση αν μία ή περισ­σό­τε­ρες ομάδες, που δικαιού­νται να αγω­νι­στούν στη Super League 2, παραι­τη­θούν για οποιαν­δή­ποτε λόγο από την συμ­με­τοχή τους στο πρω­τά­θλημα που ακο­λου­θεί ή δεν δηλώ­σουν συμ­με­τοχή ή αν μία ή περισ­σό­τε­ρες από τις δικαιού­με­νες να προ­βι­βα­σθούν ομάδες στην Super League 2 παραι­τη­θούν για οποιαν­δή­ποτε λόγο από την συμ­με­τοχή τους στο πρω­τά­θλημα που ακο­λου­θεί ή δεν δηλώ­σουν συμ­με­τοχή, τότε οι ομάδες αυτές δεν ανα­πλη­ρώ­νο­νται.

Μονα­δική εξαί­ρεση ανα­πλή­ρω­σης είναι η περί­πτωση που ο αριθμός των ομάδων που συμ­με­τέ­χουν στο πρω­τά­θλημα της Super League 2 μειωθεί κάτω από τις δέκα οχτώ (18) ομάδες”.

Ωστόσο σε επι­κοι­νω­νία με το SoccerPlus, πηγές από την ΕΠΟ ανέ­φε­ραν ότι η εν λόγω διάταξη δεν αφορά την περίοδο 2023 – 2024, αλλά την περίοδο 2024-2025, κάτι που, ωστόσο, δεν προ­κύ­πτει ρητά από το λεκτικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι ομάδες που δεν δηλώ­σουν συμ­με­τοχή για την σεζόν 2023-2024 θα ανα­πλη­ρω­θούν.

Δεδο­μέ­νου ότι το θέμα έχει ανα­πα­ρα­χθεί από πλήθος έντυπων και ηλε­κτρο­νι­κών μέσων, καλό θα είναι η ΕΠΟ ή η Super League 2 να παρά­σχουν διευ­κρι­νή­σεις…».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.