Τοπικές Ειδήσεις

3500 λουλούδια και 150 μηχανισμοί ποτισμού αφαιρέθηκαν από πάρκα!

Ενω η δημοτική αρχή Ρόδου και οι υπηρεσίες -παρά την υποστελέχωση και την έλλειψη εξοπλισμού- προσπαθούν να ομορφύνουν την πόλη σε διάφορα σημεία, κάποιοι συστηματικοί ‘ασυνείδητοι’ επιμένουν να καταστρέφουν κάθε πρωτοβουλία.
Ο λόγος για τις συνεχείς κλοπές σε λουλούδια αλλά και σε μηχανισμούς αυτόματου ποτισμού που καταγράφονται συστηματικά.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι από τα 6000 λουλούδια που φυτεύτηκαν στο τελευταίο διάστημα, έχουν κλαπεί περίπου 3500 (!!!) καθώς και 150 μηχανισμοί αυτόματου ποτισμού!
Όλα αυτά δείχνουν την απόλυτη αδιαφορία και τον κυνισμό κάποιων που είναι επιτήδειοι και προβαίνουν σε συστηματικές κλοπές, καταστρέφοντας ό,τι προσπαθεί να κάνει ο δημόσιος φορέας για τον καλλωπισμό της πόλης μας, δημιουργώντας απορίες για το πού μπορεί να φτάσει ο κυνισμός τους…
Όπως δήλωσε στην «δημοκρατική» ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, κ. Κωνσταντίνος Καρίκης: «Βρισκόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι με τέτοια περιστατικά. Ενώ έχουμε τοποθετήσει σε πολλά σημεία της πόλης της Ρόδου, μηχανισμούς αυτόματου ποτισμού για τα λουλούδια, βλέπουμε ότι τους κλέβουν συστηματικά!
Από την άλλη, ενώ τοποθετούμε όμορφα και ακριβά λουλούδια σε παρτέρια και σε κεντρικά σημεία σε δρόμους και πάρκα της πόλης, διαπιστώνουμε ότι κάποιοι πηγαίνουν και τα… αφαιρούν. Από τα 6000 λουλούδια που έχουμε φυτέψει έχουν αφαιρεθεί τα 3500….
Είμαστε αγανακτισμένοι. Δεν είναι μια εύκολη επιχείρηση. Πολύ δουλειά από τους εργαζόμενους, εργατοώρες, προσπάθειες και να έρχονται κάποιοι να τα αφαιρούν. Μόνο στους Αγίους Αποστόλους και στην Μέγγαβλη, φυτέψαμε τριανταφυλλιές οι οποίες… εξαφανίστηκαν σε μία μέρα. Λυπούμαι πράγματι…» ανέφερε ο κ. Καρίκης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου