Αθλητικά

Ένωση S.L.2- F.L.: Δευτέρα η κρίσιμη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Το μεσημέρι της προσεχούς Δευτέρας 22 Ιουνίου θα γίνει η κρίσιμη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Super League 2 και Football League.
Τα θέματα στην ημερήσια διάταξη είναι τρία και αφορούν στην τροποποίηση της προκήρυξης της S.L.2 για να συνεχιστούν οι αγώνες, σε περίπτωση μη τροποποίησης την λήξη του πρωταθλήματος και την επικύρωση της βαθμολογίας και τέλος την απόφαση για τις περαιτέρω ενέργειες της Super League 2 και της Football League στην περίπτωση που η ΕΠΟ δεν προχωρήσει στην αναδιάρθρωση των κατηγοριών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης:
«Σας ενημερώνουμε πως την Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 13:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας Super League 2 – Football League, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), με θέματα ημερησίας διάταξης τα εξής:
Μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στις 05/06/2020 περί λήξεως της αγωνιστικής περιόδου στις 02/08/2020, λήψη απόφασης για τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Super League 2, για την ολοκλήρωση του υπολειπόμενου αγωνιστικού προγράμματος.
Σε περίπτωση μη τροποποίησης της προκήρυξης, λήψη αναγκαστικής απόφασης για λόγους ανώτερης βίας (εξαιτίας της μη ύπαρξης ημερομηνιών για την ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος), για επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα.
Λήψη απόφασης, σε περίπτωση που η ΕΠΟ, δεν προχωρήσει στην αναδιάρθρωση όλων των κατηγοριών, για περαιτέρω ενέργειες της Super League 2 και της Football League».
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωση S.L.2- F.L. θα συμμετάσχει ο… ισχυρός άνδρας του ΓΑΣ Ιάλυσος Μιχάλης Χατζηνικήτας, ο οποίος είναι ο ένας από τους τρεις εκπροσώπους της F.L. στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου