Τοπικές Ειδήσεις

Μίκα Ιατρίδη: «Η Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου αποτελεί παγκόσμιο σημείο αναφοράς.

Ας εργαστούμε ενωμένοι για την ακόμα μεγαλύτερη προστασία και ανάδειξή της

Στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου βρέθηκε η Μίκα Ιατρίδη, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους επιχειρηματίες και τους καταστηματάρχες και να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Συλλόγου Καταστηματαρχών Μεσαιωνικής Πόλης, κ. Βασίλη Δοντά.

Με την ολοκλήρωση των θερμών συνομιλιών με τους συμπολίτες της στη Μεσαιωνική Πόλη, η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου δήλωσε:

«Η Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου είναι ένα εμβληματικό σημείο αναφοράς του νησιού μας.

Όλοι μαζί, βουλευτές και αυτοδιοίκηση μπορούμε να δουλέψουμε με όραμα, με στόχους και με εφαρμόσιμους και ρεαλιστικούς σχεδιασμούς για την ανάπτυξή της και την περαιτέρω παγκόσμια ανάδειξή της.

Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τους επιχειρηματίες και τους καταστηματάρχες. Τους ευχαριστώ που μοιράστηκαν μαζί μου τις αγωνίες τους και τους προβληματισμούς τους.

Συζητήσαμε μαζί το πρόγραμμα της ΝΔ για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Για την παράταξή μας, η επιχειρηματικότητα και η στήριξη της μεσαίας τάξης αποτελεί βασική προτεραιότητα μας.

Η ανάπτυξη στη χώρα και τα νησιά μας μπορεί να προέλθει μόνο από περισσότερες δουλειές, περισσότερο εισόδημα για όλες και όλους.

Όλοι μαζί, ενωμένοι θα τα καταφέρουμε».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου