Τοπικές Ειδήσεις

Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών Δωδεκανήσου

Καλούνται τα μέλη του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών Δωδεκανήσου στην Τακτική Γενική Συνέλευση για την έκθεση πεπραγμένων και την εκλογή εφορευτικής επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαίου 2021 ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00 και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 31 Μαίου 2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου, με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης :

1. Διοικητικός Απολογισμός Απερχόμενου Δ.Σ. 2020

2. Οικονομικός Απολογισμός Απερχομένου Δ.Σ. 2020

3. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.

4. Προκήρυξη Αρχαιρεσιών 6/6/2021

5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

6. Ανακοινώσεις.

Επίσης καλούνται τα μέλη του Σωματείου να λάβουν μέρος στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ την 6η Ιουνίου 2021 ημέρα Κυριακή και ώρα 17:00 – 20:00 μμ. στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου.

Παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιηθούν ταμειακά πριν από την Τακτική Γενική Συνέλευση για να έχουν δικαίωμα λόγου και ψήφου.

Παρακαλούνται επίσης τα μέλη να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή την άδεια ξεναγού για να μπορέσουν να ψηφίσουν.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΛΙΑΔΗΣ        ΜΑΖΑΡΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου