ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ. Ρόδος: Ανάλογη συνέχεια στην Καλαμάτα

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Ροδος

• Σάβ­βα­το το παι­χνί­δι με την «Μαύρη Θύ­ελ­λα»

Την δεύ­τε­ρη συ­νε­χό­με­νη νίκη του στο πρω­τά­θλη­μα της Football League πέ­τυ­χε την Δευ­τέ­ρα στο δη­μο­τι­κό στά­διο της πόλης μας ο Α.Σ. Ρόδος, καθώς επι­κρά­τη­σε με σκορ 2-1 του Αστέ­ρα Βλα­χιώ­τη στο παι­χνί­δι που ολο­κλή­ρω­σε το πρό­γραμ­μα της 12ης αγω­νι­στι­κής του Νο­τί­ου ομί­λου.

Οι «πρά­σι­νοι» της πόλης μας πα­ρό­τι βρέ­θη­καν πίσω στο σκορ, κα­τά­φε­ραν να αντι­δρά­σουν και να γυ­ρί­σουν την σε βάρος τους κα­τά­στα­ση, κα­τα­κτώ­ντας το πο­λύ­τι­μο «τρί­πο­ντο» που τους ανέ­βα­σε στην 2η θέση του πί­να­κα, μόλις δύο βαθ­μούς πίσω από την πρω­το­πό­ρο Κα­λα­μά­τα.

Πλέον τα «ελά­φια» αφή­νουν πίσω τους την ανα­μέ­τρη­ση με τον Αστέ­ρα και στρέ­φουν όλη την προ­σο­χή τους στο εκτός έδρας παι­χνί­δι της 13ης αγω­νι­στι­κής με αντί­πα­λο την «Μαύρη Θύ­ελ­λα» στο ντέρ­μπι κο­ρυ­φής του Νο­τί­ου ομί­λου.

Από εκεί και πέρα, η πρώτη προ­πό­νη­ση της εβδο­μά­δας για τους «πρά­σι­νους» της πόλης μας έγινε χθες, με τον Κώστα Βε­λι­τζέ­λο να χω­ρί­ζει σε δύο γκρουπ τους πο­δο­σφαι­ρι­στές του.

Στο πρώτο γκρουπ ήταν όσοι αθλη­τές αγω­νί­στη­καν την Δευ­τέ­ρα, εκτε­λώ­ντας ασκή­σεις απο­θε­ρα­πεί­ας και χα­λά­ρω­μα, ενώ στο δεύ­τε­ρο γκρουπ ήταν όλοι οι υπό­λοι­ποι πο­δο­σφαι­ρι­στές που προ­πο­νή­θη­καν σε εντα­τι­κούς ρυθ­μούς.

Η προ­ε­τοι­μα­σία των «ελα­φιών» ενό­ψει Κα­λα­μά­τας θα ξε­κι­νή­σει ου­σια­στι­κά από σή­με­ρα το με­ση­μέ­ρι, με ασκή­σεις τα­κτι­κής, τε­λειώ­μα­τα φά­σε­ων και στη­μέ­νες μπά­λες.

Σύμ­φω­να με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δσπορ», η απο­στο­λή του Α.Σ. Ρόδος θα ανα­χω­ρή­σει το πρωί της Πα­ρα­σκευ­ής, αε­ρο­πο­ρι­κώς, για την Αθήνα, με την προ­ε­τοι­μα­σία των «πρα­σί­νων» να ολο­κλη­ρώ­νε­ται σε γή­πε­δο της πρω­τεύ­ου­σας, ενώ αμέ­σως μετά από την προ­πό­νη­ση, η απο­στο­λή των «ελα­φιών» θα τα­ξι­δέ­ψει οδι­κώς για την Κα­λα­μά­τα.

Αξί­ζει να ανα­φέ­ρου­με ότι υπάρ­χουν κά­ποια προ­βλή­μα­τα με τραυ­μα­τι­σμούς πο­δο­σφαι­ρι­στών, με τις επό­με­νες ημέ­ρες να ξε­κα­θα­ρί­ζουν σε ποιους αθλη­τές θα μπο­ρεί να υπο­λο­γί­ζει ο Κώ­στας Βε­λι­τζέ­λος ενό­ψει του σαβ­βα­τιά­τι­κου ντέρ­μπι.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.