Κι άλλα παρακλάδια με τη συμμετοχή, τουλάχιστον 500 ατόμων, έχει το κύκλωμα της διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στο σπίτι του γιου του Μανώλη Βαρβέρη, ο οποίος φέρεται να κατείχε τον ρόλο του «αποθηκάριου» για την «μαφία» των αντικαρκινικών φαρμάκων, βρέθηκαν αναβολικά και φάρμακα για στυτική δυσλειτουργία και επίσης πολύτιμοι λίθοι, όπως ζαφείρια και ρουμπίνια.

Οι 270 πολύτιμοι λίθοι βρέθηκαν σε αποθηκευτικό χώρο στο σπίτι του 36χρονου στην Κηφισιά, για τον οποίο ο Μανώλης Βαρβέρης υποστήριξε ότι είχε ξεχάσει πού είναι τα κλειδιά, προκειμένου να ανοίξει η πόρτα. Εκτιμάται ότι οι πολύτιμοι λίθοι χρησιμοποιούνταν για το «ξέπλυμα» των εσόδων από την παράνομη πώληση φαρμάκων.

Επίσης, εντόπισαν χρηματοκιβώτιο το οποίο άνοιξαν – παρότι ο προφυλακισμένος υποστήριζε ότι δεν θυμόταν τον κωδικό – αλλά τελικά ήταν άδειο. Ο γιος του επίσης συνελήφθη, καθώς έμενε στο συγκεκριμένο σπίτι.

Στις έρευνες που έγιναν σε ακόμη δυο σπίτια στην Πεύκη αλλά και σε αυτό της Κηφισιάς εντοπίστηκαν συνολικά 17 κούτες με αναβολικά χάπια και φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία. Εκτιμάται ότι πρόκειται για κάποιο «παραμάγαζο» της εγκληματικής οργάνωσης.

Αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο «Ελεύθερος Τύπος», τόνιζαν ότι θα γίνε προσπάθεια να «συνδεθούν» οι δύο υποθέσεις μέσω των δικογραφιών, την ώρα που η έρευνα για περαιτέρω παρακλάδια βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι αστυνομικοί φέρονται να έχουν «δέσει» κοινά πρόσωπα και να έχουν στα χέρια τους σαφείς ενδείξεις ως προς τη συνεργασία των δύο κυκλωμάτων.

Πηγή tvxs.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ