Ειδήσεις

Δεν διαψεύδει η AEGEAN το φλερτ για πώληση του 25% της εταιρίας στους Κινέζους

«Αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας Deal News με ημερομηνία 19 Μαΐου 2017, η εταιρεία ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η Εταιρεία πάντοτε διερευνά δυνατότητες στρατηγικών συνεργασιών και συμπράξεων οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν θετικό αντίκτυπο τόσο στις εργασίες όσο και στις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξής της. Σε περίπτωση που η Εταιρεία συνάψει στο μέλλον συμφωνία αναφορικά με στρατηγική συνεργασία, ή αντίστοιχη σημαντική επιχειρηματική εξέλιξη, η Εταιρεία θα προβεί σε σχετική ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο. Μέχρι σήμερα ωστόσο δεν υπάρχει καμία τέτοια εξέλιξη».

Με την λιτή αυτή δήλωση, που ούτε διαψεύδει, αλλά ούτε και επιβεβαιώνει, η διοίκηση της AEGEAN AIRLINES, απαντά στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Deal News, σύμφωνα με το οποίο οι βασικοί μέτοχοι της εταιρίας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους Κινέζους επενδυτές της HAINAN, για την πώληση του 25% των μετοχών του αερομεταφορέα.

Μάλιστα η εφημερίδα αναφέρει ότι την ερχόμενη Τρίτη οι κ.κ. Ευτύχης Βασιλάκης, Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος και Δημήτρης Γερογιάννης θα μεταβούν στην Κίνα για την τελική συνάντηση.

.Διαβάστε περισσότερα στο money-tourism.gr

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου