Ειδήσεις

Υπογράφεται η σύμβαση για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου στο Μαστιχάρι

Υπογράφεται αύριο το πρωί από τον Αντιδήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά και τον εργολάβο του έργου η σύμβαση εκτέλεσης του έργου ανάπλασης του παραλιακού μετώπου του οικισμού Μαστιχαρίου της Δημοτικής Κοινότητας Αντιμάχειας.

Το έργο προϋπολογισμού διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000 €) αποτελεί ζητούμενων χρόνων για κατοίκους και επισκέπτες και είναι ενταγμένο στο μεγάλο έργο της Β φάσης των αστικών αναπλάσεων που αφορά τις Δημοτικές Κοινότητες του νησιού.

Το έργο στοχεύει στην ουσιαστική αναβάθμιση της ανατολικής πλευράς του οικισμού που ξεκινάει από το ξενοδοχείο Άμαλλος και καταλήγει στην κεντρική πλατεία Μαστιχαρίου και προβλέπει τη δημιουργία πεζοδρομίων και την τοποθέτηση του απαιτούμενου ηλεκτροφωτισμού με αποτέλεσμα την επίλυση του χρόνιου προβλήματος ασφαλούς πρόσβασης στην περιοχή κατοίκων και επισκεπτών.

Μέσα από τα έργα προϋπολογισμού τριών εκατομμυρίων ευρώ (3.000.000) της Β φάσης του ολοκληρωμένου προγράμματος αστικών αναπλάσεων για ολόκληρο το νησί της Κω επιχειρείται για πρώτη φορά η ταυτόχρονη ουσιαστική αναζωογόνηση και αναβάθμιση των σημαντικότερων οικιστικών και τουριστικών περιοχών του νησιού που σε συνδυασμό με τα μεγάλα έργα υποδομών που βρίσκονται σε εξέλιξη υπηρετείται στο ακέραιο ο μεγάλος στόχος της ισόρροπης ανάπτυξης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου