Τοπικές Ειδήσεις

Στην Τήλο ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος

Σήμερα Τετάρτη 19/2/2020 η Δήμαρχος Τήλου υποδέχτηκε στο νησί μας τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. κο Θεόδωρο Κλιάρη.
Τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής συνόδευαν , ο Περιφερειακός Διοικητή της 8ης Περιφερειακής Διοικήσεως Λιμενικου Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Ιωάννης Αργυράκης, ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Γεώργιο Χριστιανό, καθώς και ο Λιμενάρχης Ρόδου Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. κος Σπυρίδων Τάτης.

Μετά την καθιερωμένη επιθεώρηση του Λιμενικού Σταθμού Τήλου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο. Η Δήμαρχος ανέφερε στον Αρχηγό όλα τα θέματα που απασχολούν το νησί και άπτονται στην αρμοδιότητα του και έλαβε την υπόσχεση ότι το Λιμενικό θα βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο ενώ ευχαρίστησε την Δήμαρχο και το Δήμο Τήλου για την συνεισφορά του στην διαχείριση της προσφυγικής κρίσης . Ανέφερε επίσης την επικείμενη παραλαβή των τριών πλωτών ασθενοφόρων τα οποία θα βοηθήσουν στο μεγάλο πρόβλημα της μεταφοράς των έκτακτων ιατρικών περιστατικών.

Η Δήμαρχος Τήλου ξενάγησε τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος στη νέα Παλαιοντολογική Έκθεση της Τήλου στην οποία ανάμεσα στα νέα εκθέματα βρίσκετε και η τρισδιάστατη απεικόνιση του Νάνου Ελέφαντα της Τήλου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου