Τοπικές Ειδήσεις

Η Corendon Airlines με νέες πτήσεις σε Ρόδο και Κω

Η Corendon Airlines ανακοίνωσε πτήσεις με τα νέα αεροσκάφη Boeing 737 MAX 8, που θα ενταχθούν στο στόλο της το 2019. Σημειώνεται, πως η βάση θα είναι το γερμανικό αεροδρόμιο της Κολωνίας / Βόννης, ενώ η αεροπορική θα πραγματοποιεί πτήσεις προς την Ελλάδα, αλλά και προς την Τουρκία, την Αίγυπτο, και την Ισπανία.

Προς την Ελλάδα θα πετάει σε 3 πόλεις:

Το Ηράκλειο, την Ρόδο και την Κω. Ακόμη, από το Μάιο του 2019 πτήσεις θα πραγματοποιούνται προς τις ισπανικές Baleares και τις Κανάριους Νήσους. Τον Μάιο του 2018 η Corendon Airlines ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρεία στην Τουρκία, που συμπεριέλαβε το αεροσκάφος Boeing 737 MAX 8 στον στόλο της. Το 2019 θα παραδοθούν και θα παραληφθούν από το εργοστάσιο δύο ακόμη αεροσκάφη Boeing 737 MAX 8. H Mine Aslan, εμπορικός διευθυντής της Corendon Airlines, δήλωσε ότι κατά την επιλογή των νέων προορισμών πτήσεων από τη Γερμανία, ελήφθησαν υπόψη τα αιτήματα και οι εμπειρίες των ταξιδιωτικών πρακτόρων, που συνεργάστηκαν με την Corendon εδώ και πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με την Aslan, οι tour operators συχνά συμβάλλουν στην εξεύρεση γρήγορων και αξιόπιστων λύσεων. Όπως επισημαίνει: «Η Corendon Airlines γνωρίζει καλά τη γερμανική αγορά και γνωρίζει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των ταξιδιωτικών πρακτόρων».

Το πρόγραμμα των πτήσεων:

Αττάλεια: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή Χουργκάντα: Δευτέρα, Πέμπτη Κρήτη: Δευτέρα, Πέμπτη, Σάββατο Ρόδος: Τρίτη, Παρασκευή Κως: Τετάρτη, Κυριακή Κανάριοι Νήσοι: Τετάρτη Μαγιόρκα: Τρίτη, Παρασκευή Τενερίφη: Σάββατο Φουερτεβεντούρα: Κυριακή

πηγή money-tourism.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου