Τοπικές Ειδήσεις

Στο Μαξίμου Χατζημάρκος και Καμπουράκης για την ανακήρυξη της Ρόδου, παγκοσμίως, ως πρώτου τουριστικού προορισμού αειφορίας

Επισφραγίστηκε σήμερα το πρωί στο Μαξίμου, όπως προανήγγειλε η «δημοκρατική» από τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τον υπουργό Επικρατείας κ. Ακη Σκέρτσο, τον υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια, τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τον δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, την κ. Αγγελική Χονδροματίδου εκτελεστικό μέλος της εταιρείας “Κ2 Α.Ε.  – Αναπτυξιακός Οργανισμός Περιφέρειας Ν. Αιγαίου” και με την συμμετοχή με την χρήση της πλατφόρμας Ζοm των κ.κ. Fritz Joussen, CEO της TUI Group και Thomas Ellerbeck, Chairman – Board of Trustees – TUI Ca re Foundation το project «CO-LAB».

Πρόκειται, όπως γράψαμε σήμερα, για την ανακήρυξη της Ρόδου, παγκοσμίως, ως πρώτου τουριστικού προορισμού αειφορίας, μια επένδυση στην οικονομία του μέλλοντος, πρωτόγνωρη παγκοσμίως. Αύριο θα γίνει εξάλλου η πρώτη δημόσια παρουσίαση του πρωτοποριακού προγράμματος για τον Τουρισμό του Αύριο, σε συνεργασία με τον όμιλο TUI Group και το TUI Care Foundation.

Το νησί της Ρόδου, ως ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του κόσμου και η TUI, ως ηγετικός τουριστικός όμιλος παγκοσμίως ενώνουν δυνάμεις, για να αναδείξουν, να συνδημιουργήσουν και να αναπτύξουν τον Τουρισμό του μέλλοντος, με απαντήσεις για όλες τις σύγχρονες προκλήσεις για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Η παρουσίαση της νέας πρωτοβουλίας, που εγκαινιάζεται παγκοσμίως στο νησί της Ρόδου, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2021, στις 13:00, στο χώρο  Ακταίον  (1ος όροφος), στο κέντρο της πόλης της Ρόδου (Πλατεία Ελευθερίας), από τους:

Γιώργο Χατζημάρκο, Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου,

Αντώνη Καμπουράκη, Δήμαρχο Ρόδου

Fritz Joussen, CEO της TUI Group,

Thomas Ellerbeck, Chairman – Board of Trustees – TUI Ca re Foundation

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου