ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σούπερ μάρκετ : Ανοιχτά αυτή την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
σούπερ μαρκετ

Προ­αι­ρε­τι­κά θα λει­τουρ­γή­σουν τα εμπο­ρι­κά κα­τα­στή­μα­τα, με­τα­ξύ των οποί­ων και τα σού­περ μάρ­κετ, την Κυ­ρια­κή, 24 Ια­νουα­ρί­ου.

Το προ­τει­νό­με­νο ωρά­ριο είναι από τις 11 το πρωί.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι, τις κα­θη­με­ρι­νές, το προ­αι­ρε­τι­κό ωρά­ριο λει­τουρ­γί­ας των κα­τα­στη­μά­των είναι από τις 7 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ, λόγω του ότι πα­ρα­μέ­νει σε ισχύ η απα­γό­ρευ­ση κυ­κλο­φο­ρί­ας από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 τα ξη­με­ρώ­μα­τα.

Η με­τα­κί­νη­ση γί­νε­ται είτε με απο­στο­λή δω­ρε­άν SMS στο 13033 είτε με το σχε­τι­κό έντυ­πο, στο οποίο ανα­γρά­φε­ται ο κω­δι­κός 2.

Ο κα­τα­να­λω­τής έχει πε­ρι­θώ­ριο δύο ωρών για να πραγ­μα­το­ποι­ή­σει κάθε εμπο­ρι­κή του συ­ναλ­λα­γή, με αφε­τη­ρία την ώρα απο­στο­λής και έγκρι­σης του μη­νύ­μα­τος με­τα­κί­νη­σής του.

Ο τζί­ρος των σού­περ μάρ­κετ στο δεύ­τε­ρο lockdown

Κοντά στο 1 δισ. ευρώ έσοδα συ­γκέ­ντρω­σαν τα σού­περ μάρ­κετ κατά τη διάρ­κεια του δεύ­τε­ρου lockdown.

Με βάση τα στοι­χεία της IRI, οι πω­λή­σεις των σού­περ μάρ­κετ από τις αρχές Νο­εμ­βρί­ου, οπότε και επι­βλή­θη­κε το δεύ­τε­ρο lockdown στην Ελ­λά­δα, έως και τις 27 Δε­κεμ­βρί­ου -πε­ρί­ο­δο όπου το σύ­νο­λο του λια­νε­πο­ρί­ου πα­ρέ­μει­νε επί της ου­σί­ας κλει­στό- ξε­πέ­ρα­σαν τα 989,19 εκατ. ευρώ.

Το αντί­στοι­χο διά­στη­μα έναν χρόνο πριν, οι πω­λή­σεις των σού­περ μάρ­κετ είχαν δια­μορ­φω­θεί στα 845,24 εκατ. ευρώ. Δη­λα­δή το δεύ­τε­ρο lockdown έφερε στα τα­μεία των σού­περ μάρ­κετ 17% επι­πλέ­ον τζίρο ή 143,95 εκατ. ευρώ, σε από­λυ­τα νού­με­ρα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.