Άνθρωποι της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε, επισκέφτηκαν το νέο κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας και συζήτησαν με τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κ. Στέφανο Κυριαζή την προοπτική διοργάνωσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος καράτε στο νησί μας.

Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας έμειναν εντυπωσιασμένοι από την αρτιότητα των  εγκαταστάσεων και συμφωνήσαν ότι  το κλειστό Καλλιθέας μπορεί να φιλοξενήσει διοργανώσεις παγκοσμίου επιπέδου, όπως το  παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε, που την ανάληψη πραγματοποίησης του έχει η ελληνική ομοσπονδία για τον προσεχή Νοέμβριο, επιμηκύνοντας παράλληλα την τουριστική περίοδο στο νησί μας, καθώς αναμένονται πλήθος αθλητών, προπονητών και παραγόντων του παγκόσμιου καράτε.

Τυπικές λεπτομέρειες αναμένονται να διευθετηθούν τις επόμενες ημέρες μεταξύ της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε, του Δήμου Ρόδου ,της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΑΣ Ρόδος Shotokan Karate για να ορίσουν και επίσημα τις ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής της μεγάλης διεθνούς συνάντησης. Ο Δήμος Ρόδου και ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. μεθοδικά και στοχευμένα, συνεχίζουν να προσεγγίζουν και να προσελκύουν μεγάλα αθλητικά γεγονότα, αξιοποιώντας τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ