ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαθηματικών 2023

news room 1 λεπτό ανάγνωση
μαθηματικά

Ο Πανελ­λή­νιος Μαθη­μα­τι­κός Δια­γω­νι­σμός 2023 θα διε­ξα­χθεί δια­δι­κτυακά από 16 έως 19 Φεβρουα­ρίου 2023 και αφορά μαθητές από Β’ Δημο­τι­κού έως και Γ’ Γυμνα­σίου.

 

Οι μαθητές θα εξε­τα­σθούν στη διδα­χθείσα ύλη των μαθη­μα­τι­κών της τάξης τους. Σε όλους τους συμ­με­τέ­χο­ντες παρέ­χε­ται εκπαι­δευ­τικό υλικό για επα­νά­ληψη με τη βασική θεωρία, μεθο­δο­λο­γίες και πολλές λυμένες και άλυτες ασκή­σεις.

 

Μπο­ρείτε να κάνετε δοκιμή του δια­γω­νι­σμού ΕΔΩ

Δήλωση συμ­με­το­χών – πλη­ρο­φο­ρίες: super-contest.com

 

Όλοι οι μαθητές θα λάβουν Έπαινο με το ονο­μα­τε­πώ­νυμό τους και θα μπουν στην κλήρωση για 5 υπο­λο­γι­στές γρα­φείου (desktop pc) με οθόνη, πλη­κτρο­λό­γιο, ποντίκι, mousepad και ακου­στικά.

 

Το κόστος συμ­με­το­χής είναι 15€. Μέρος των εσόδων θα δωρηθεί στην Εθε­λο­ντική Ομάδα Δασο­προ­στα­σίας και Πυρό­σβε­σης Βάρης για την κάλυψη αναγκών σε εξο­πλι­σμό πυρό­σβε­σης και μέσων ατο­μι­κής προ­στα­σίας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.