ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στροφή στο πρωτάθλημα

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ

Εκτός της συ­νέ­χειας του Κυ­πέλ­λου Δω­δε­κα­νή­σου, έμει­νε η ομάδα του Δια­γό­ρα Βα­τί­ου, έπει­τα από την ήττα που γνώ­ρι­σε στο παι­χνί­δι που διε­ξή­χθη την Τρίτη, με αντί­πα­λο τους Ιπ­πό­τες.

Οι Βα­τε­νοί προ­σπά­θη­σαν να προ­κρι­θούν, ωστό­σο, δεν τα κα­τά­φε­ραν και πλέον στρέ­φουν την προ­σο­χή τους στη συ­νέ­χεια του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας, αρχής γε­νο­μέ­νης από το εντός έδρας παι­χνί­δι της 11ης αγω­νι­στι­κής, με αντί­πα­λο τον ΓΑΣ Ιά­λυ­σο.

Το συ­γκρό­τη­μα του Γιάν­νη Κα­μπού­ρη, γνω­ρί­ζει ότι θα έχει δύ­σκο­λη απο­στο­λή απέ­να­ντι στους «το­ξο­βό­λους», όμως έχει δεί­ξει ότι όταν αγω­νί­ζε­ται εντός έδρας για το πρω­τά­θλη­μα, είναι ιδιαί­τε­ρα αντα­γω­νι­στι­κό και αυτό θα επι­διώ­ξει και στην Σαβ­βα­τιά­τι­κη ανα­μέ­τρη­ση.

Η προ­ε­τοι­μα­σία του συλ­λό­γου για το παι­χνί­δι, θα ολο­κλη­ρω­θεί σή­με­ρα, καθώς χθες ο έμπει­ρος τε­χνι­κός έδωσε ρεπό στους πο­δο­σφαι­ρι­στές του, για να ανα­κτή­σουν τις δυ­νά­μεις τους.

Η προ­πό­νη­ση ανα­μέ­νε­ται να επι­κε­ντρω­θεί σε ασκή­σεις τα­κτι­κής, σε αγω­νι­στι­κά παι­χνί­δια με την μπάλα, όπως και σε ασκή­σεις στο τε­λεί­ω­μα των φά­σε­ων και τις στη­μέ­νες μπά­λες.

Πά­ντως σε ακόμα μία ανα­μέ­τρη­ση, ο Γιάν­νης Κα­μπού­ρης δεν θα έχει όλους τους πο­δο­σφαι­ρι­στές στη διά­θε­σή του, καθώς δύο έχουν τεθεί εκτός πλά­νων και ακόμα τρεις κρί­νο­νται αμ­φί­βο­λοι.

Ο έμπει­ρος τε­χνι­κός δεν υπο­λο­γί­ζει τον Δη­μή­τρη Ζου­ρού­δη που έχει υπο­στεί κά­κω­ση στο γό­να­το και τον Βα­σί­λη Ζερβό που βρί­σκε­ται εκτός Ρόδου.

Αμ­φί­βο­λοι είναι, οι Μι­χά­λης Πι­τσουρ­δά­κης, Νίκος Μο­σχής και Μα­νώ­λης Κα­ψα­λά­κης που έχουν ενο­χλή­σεις και η συμ­με­το­χή του θα ξε­κα­θα­ρί­σει στην ση­με­ρι­νή τε­λευ­ταία προ­πό­νη­ση.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.