Αθλητικά

Κλιμάκιο της Περιφέρειας στις εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α.

Μεγάλη κινητοποίηση παρατηρείται τον τελευταίο καιρό στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης. Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου έθεσε σαν στόχο την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του ιστορικού ομίλου και την αξιοποίηση τους με εθνικούς και διεθνείς αγώνες που προάγουν το άθλημα αλλά και τον τουρισμό .

Με αφορμή λοιπόν τη διεκδίκηση ενός πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ο ΡΟΑ ξεκίνησε μια σειρά επαφών με την περιφέρεια μέσω των περιφερειακών συμβούλων κυρίων Ανανία Αγγέλου , Μπάρδο Χρήστο , Κουνάκη Παναγιώτη προκειμένου να μπορέσει η Ρόδος να αποκτήσει ξανά την χαμένη της αίγλη.

Ακολούθησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ομίλου στο ΕΑΚ του νέου Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Νοτίου Αιγαίου κυρίου Ιωάννη Μαργαρίτη, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την δυναμική του χώρου ενώ συζήτησε με τον πρόεδρο του ομίλου κύριο Γιώρτσο Δημήτριο για τους τρόπους με τους οποίους οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις θα μπορούσαν να συμβάλουν στην προσπάθεια για ανάπτυξη και προβολή της ευρύτερης περιφέρειας.

Είναι ευρέως γνωστό ότι καλά ξενοδοχεία υπάρχουν πλέον παντού ,θάλασσες και ήλιος επίσης. Ο τουρίστας όμως που κάποτε ερχόταν στη Ρόδο δεν το κάνει πλέον. Στην σημερινή εποχή ο τουρισμός είναι στοχευμένος και σε απόλυτη εξάρτηση με τον αθλητισμό.

Κάπως έτσι ξεκίνησαν και οι επαφές με την αντιδήμαρχο τουρισμού κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου και τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κύριο Αντώνη Γιαννικουρή.
Μια έκθεση με τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης των ανθρώπων του ΡΟΑ προωθήθηκε μέσω του συμβούλου κυρίου Σπυρόπουλου στο τοπικό συμβούλιο και από εκεί σε όλο το δημοτικό συμβούλιο.

Είναι εντυπωσιακό πως αντέδρασαν οι νέοι πολιτικοί μας και πόσο γρήγορα ανεξάρτητα παράταξης κατάλαβαν την ευκαιρία για το νησί τον τουρισμό και τον αθλητισμό. Την Δευτέρα ένα κλιμάκιο αποτελούμενο από την αντιδήμαρχο τουρισμού κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου ,τον εντεταλμένο σε θέματα αθλητισμού κύριο Σάββα Καλαθενό ,τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κύριο Σέργιο Αϊβάζη , τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κύριο Αντώνη Γιαννικουρή και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα Πρασίνου και εμφάνισης πόλης κύριο Κυριαζή Στέφανο επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ στο Καρακόνερο.

Μετά από μια αυτοψία στο χώρο κατέγραψαν τις ελλείψεις και τα προβλήματα ενώ προγραμμάτισαν τις άμεσες και μελλοντικές ενέργειες προκειμένου να κερδίσει η Ρόδος τα μέγιστα και από τη διαμονή αλλά και την προβολή του τόπου στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΡΟΑ, το σημείο που πρέπει σίγουρα να σταθούμε είναι η όρεξη στα μάτια τους και η όρεξη για προσφορά . Είναι καιρός να ασχοληθούμε με πράγματα που θα προσφέρουν στον τόπο και θα τον εξοπλίσουν με πλεονεκτήματα αναβαθμίζοντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες.
Ας σταματήσουμε να προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τον τροχό και ας επενδύσουμε σε αυτά που έχουμε ή είχαμε να τα διατηρήσουμε και να τα κάνουμε καλύτερα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου