Το προσεχές Σάββατο στις 15:45 ο Κολοσσός δίνει το δικό του «τελικό» κόντρα στον Γ.Σ. Κύμης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τη Basket League. Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες, από τον Προμηθέα Πάτρας και τον Χολαργό, ευελπιστούν να «σπάσουν το ρόδι» και να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Για να γίνει αυτό, όμως στον «τελικό» του Σαββάτου, οι «θαλασσί» θα χρειαστούν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους. Η παρουσία του κόσμου είναι αναγκαία και το «Βενετόκλειο» πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να γεμίσει σε τέτοιου είδους αγώνες. Η ροδίτικη Κ.Α.Ε. χθες εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεσή των εισιτηρίων. Αναλυτικά:
«Η Κ.Α.Ε. Κολοσσός ενημερώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Κύμη για την 3η αγωνιστική της Betshop Basket League, έχει ξεκινήσει. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ γενική είσοδος και 5 ευρώ για παιδιά από 5 έως 14 ετών. Η αγορά παιδικού εισιτηρίου, πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΚΑΕ και ο αριθμός είναι περιορισμένος.
Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.
Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.
ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:
-Από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου, 85132 Ρόδος, Τηλ: 2241022261, info@kolossosbc.gr) μέχρι την Παρασκευή 10:00- 14:00.
-Tην ημέρα του αγώνα (Σάββατο 20/10), από τις 12:00, στο εκδοτήριο του Βενετοκλείου.
-Online από το viva.gr.
Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το viva.gr και δεν μπορείτε να εκτυπώσετε το PDF εισιτήριό σας, τότε μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, τηλ, 22410 22261) ή στο εκδοτήριο του γηπέδου τη μέρα του αγώνα, επιδεικνύοντας την ταυτότητά σας, ώστε να το τυπώσετε. Φίλε του ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS, είσαι ο 6ος παίχτης με ρόλο σημαντικό για την ομάδα σου!

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ