Ειδήσεις

Kαταβολή της 1ης δόσης σε δικαιούχους νέους γεωργούς των νησιών του Νοτίου Αιγαίου

Ξεκινά η καταβολή 1.036.000 ευρώ του προγράμματος «Εγκατάστασης Νέων Γεωργών»σε 79 δικαιούχους από τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου. Το ποσό αυτό αποτελεί την 1η δόση του προγράμματος και αντιστοιχεί στο 70% του εγκεκριμένου ποσού για κάθε δικαιούχο.
Η άμεση καταβολή οφείλεται στις συντονισμένες προσπάθειες της Διεύθυνσης Αγροτικών Υποθέσεων Νοτίου Αιγαίου που καταχώρησε και απέστειλε τα ονόματα των 79 δικαιούχων από τους συνολικά 85 υποψήφιους στην ΟΠΕΚΕΠΕ.
«Αυτή η πρωτοβουλία δίνει τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας, στην αύξηση της παραγωγής της χώρας μας και αναδεικνύει τις προοπτικές που έχει ο τόπος μας παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση» δήλωσε σχετικά ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, κ. Σπύρος Σπυρίδων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου