Τοπικές Ειδήσεις

Στο κτήριο του παλαιού Κτηματολογίου θα μεταστεγαστεί το Ειρηνοδικείο Ρόδου!

Στο κτήριο του πρώην Κτηματολογίου Ρόδου πρόκειται να μεταστεγασθεί  το Ειρηνοδικείο Ρόδου σύμφωνα με ανάρτηση στην οποία προέβη ο γενικός γραμματέας Δικαιοσύνης και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων κ. Πάνος Αλεξανδρής!

Οπως απεκάλυψε η «δημοκρατική» το ακίνητο που προοριζόταν για την μετεγκατάσταση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ρόδου, που εξακολουθεί να τελεί υπό έξωση, κρίθηκε από την Πρόεδρο της υπηρεσίας ότι δεν πληρεί τις προϋποθέσεις και προς τούτο έχει αποστείλει έγγραφο προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης με τις αντιρρήσεις της στην μεταστέγαση.

Το έγγραφο της Προέδρου του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ρόδου δεν έχει απαντηθεί και ο κ. Αλεξανδρής που βρίσκεται στη Ρόδο για διακοπές προέβη στην ακόλουθη ανάρτηση:

«Στα πλαίσια της ιδιωτικής μου επίσκεψης στη Ρόδο επισκέφθηκα μαζί με το Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου Βασίλη Περιδη το Κτηματολόγιο Ρόδου για επισκόπηση και επίλυση των εκεί υπαρχόντων προβλημάτων και το Ειρηνοδικείο Ρόδου για να βοηθήσω τις διοικητικές υπηρεσίες στην υποβολή του αιτήματος μετεγκατάστασης στο κτίριο του παλαιού κτηματολογίου το οποίο ανακαινίσθηκε πρόσφατα με πόρους ΤΑΧΔΙΚ από τη Περιφέρεια και στου οποίου τη παραλαβή από τον Περιφερειάρχη θα παραστώ αύριο».

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου