Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου στα γραφεία της Football League η πρώτη συνάντηση των ομάδων που θα συμμετέχουν σε αυτή, παρουσία του προέδρου της Ένωσης Super League 2- Football League Λεωνίδα Λεουτσάκου.
Από αυτή την συνάντηση προέκυψε πως δεν θα υπάρχουν πλέι οφ και πλέι άουτ για άνοδο στην Super League 2 και υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική.
Αντίθετα, οι δύο πρώτοι μετά την ολοκλήρωση των 26 αγωνιστικών θα προβιβάζονται ενώ, οι τελευταίοι τέσσερις θα υποβιβάζονται.
Όσον αφορά τώρα την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η πρώτη ημερομηνία που έπεσε στο τραπέζι είναι η Κυριακή 29η Σεπτεμβρίου.
Πάντως αξίζει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία για την έναρξη του πρωταθλήματος δεν είναι οριστική, καθώς αν δεν λυθούν ορισμένα σημαντικά θέματα που αφορούν τις ομάδες, τότε η πρεμιέρα θα… πάει για αργότερα.
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στο πρωτάθλημα Νέων της κατηγορίας, το Αιγάλεω πρότεινε οι σύλλογοι να δημιουργήσουν ομάδες με ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών.
Όλες οι αποφάσεις που πάρθηκαν στην πρώτη σύσκεψη, θα αποσταλούν στην ΕΠΟ η οποία και θα πρέπει να δώσει την έγκρισή της, επομένως τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι τις ομάδες του νησιού μας εκπροσώπησαν, από τον ΓΑΣ Ιάλυσος ο πρόεδρος Μιχάλης Χατζηνικήτας και από τον Διαγόρα το μέλος της διοικούσας επιτροπής και πρόεδρος του ερασιτέχνη Κωνσταντίνος Στεφανίδης.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ