Αύριο θα δοθεί η εκκίνηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ορεινής ποδηλασίας που θα διεξαχθεί στην Λιβαδειά,  έως και την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019, με την συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του αθλήματος.

Περισσότεροι από 180 ποδηλάτες όλων των κατηγοριών (Άνδρες, Γυναίκες, Έφηβοι, Νεάνιδες, Παίδες, Κορασίδες και Masters) θα δώσουν συναρπαστικές μονομαχίες και θα προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα, σε μια πραγματικά πανέμορφη και πολύ απαιτητική διαδρομή, με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία Πηγές Κρύας, στην Λιβαδειά.

Διοργανώτρια είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ), σε συνεργασία με την Alter Bike Tours και την υποστήριξη του Δήμου Λεβαδέων και της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα αγωνίσματα του Cross Country (Αντοχής), του Team Relay (Σκυταλοδρομία) και του Eliminator.

Στο πρωτάθλημα θα πάρουν μέρος και έξι Ροδίτες αθλητές, οι οποίοι θα παλέψουν για τη διάκριση και την καλύτερη δυνατή κατάταξη. Συγκεκριμένα, στην Λιβαδειά θα βρεθούν οι Ιωάννης Μπούσδρας, Ιωάννης Μπιλιάς και Κωνσταντίνος Γκουγκουντρής από τον ΑΟ Ανταίος, ο Νικόλαος Δράκος του ΓΣ Διαγόρας, ο Ευστάθιος Μαλανδρής του ΠΟΡ Ιβίσκος και ο Νικόλαος Κυπραίος του ΠΟΡ Ροδήλιος.

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ