Την προσεχή Δευτέρα θα ξεκινήσει το εσωτερικό πρωτάθλημα τριών κατηγοριών του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης με την ονομασία «Panama 2019». Το τουρνουά θα αφορά στα Διπλά Ανδρών (Κατηγορία Α), Διπλά Ανδρών (Κατηγορία Β και Γ) και στα Διπλά Γυναικών και θα διεξαχθεί στα γήπεδα του ΡΟΑ σε Έλλη και Κορακόνερο.

Κύρια επιφάνεια του τουρνουά θα είναι τα χωμάτινα γήπεδα. Σε περίπτωση που και οι δύο αθλητές επιθυμούν, μπορούν να αλλάξουν επιφάνεια γηπέδου. Διαθέσιμα γήπεδα: 5 quick, 2 χωμάτινα και 1 μοκέτα και 3 μοκέτες στο Έλλη.

Οι δηλώσεις συμμετοχής-απόσυρσης θα γίνονται δεκτές έως και το Σάββατο 20 Ιουλίου στις 16.00, στο αναψυκτήριο του Ομίλου στο Κορακόνερο, ενώ η συμμετοχή θα είναι έγκυρη μόνο εάν το ζευγάρι έχει υπογράψει και πληρώσει εμπρόθεσμα.

Τρόπος διεξαγωγής πρωταθλήματος: 2 νικηφόρα σετ στα 6 games. Σε περίπτωση ισοπαλίας, τρίτο κανονικό σετ.

Το ζέσταμα των ομάδων ορίζεται στα 10 λεπτά από την ώρα κράτησης και στην περίπτωση υπέρβασης του δίωρου θα παρατείνεται ο αγώνας μέχρι τη λήξη του. Ο αγώνας δεν θα παρατείνεται αλλά θα συνεχίζεται άλλη ημέρα, αν δεν τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα με ευθύνη των αθλητών (καθυστερημένη άφιξη, παρατεταμένο ζέσταμα κλπ.).

Διάρκεια πρωταθλήματος: 5 εβδομάδες (ημερομηνία λήξης 23/8/2019).

Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ, το Σάββατο 20 Ιουλίου και ώρα 17.00.

Οι κανονισμοί του τουρνουά:

-Συμμετοχή 15 ευρώ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, τα παιδιά των ακαδημιών εφόσον έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος και 4 wild cards σε κάθε κατηγορία που θα δοθούν από τον χορηγό κ. Γιάννη Σεΐτη σε μη μέλη.

-Οι ημερομηνίες αφορούν στους αθλητές όλων των κατηγοριών.

-Οι αθλητές της Β και Γ κατηγορίας έχουν δικαίωμα να αγωνισθούν (με το αντίστοιχο παράβολο) και στην Α κατηγορία. Δεν ισχύει το αντίθετο.

-Οι αγώνες μπορούν να οριστούν κατόπιν συνεννόησης των παικτών με τον διευθυντή των αγώνων.

-Δηλώσεις γίνονται δεκτές μόνο μετά την καταβολή του παραβόλου.

-Ενστάσεις γίνονται δεκτές μόνο εάν συνοδεύονται από παράβολο ενίσχυσης του Ομίλου 50 ευρώ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ