Αθλητικά

Αναγέννηση Ασφενδιού: Το τεχνικό επιτελείο στην ανδρική ομάδα και τις Ακαδημίες

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι ο Χρήστος Αρβανιτογιάννης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Ματθαίου Θωνιάτη στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας, αλλά και τους προπονητές των τμημάτων υποδομής, εξέδωσε η Αναγέννηση Ασφενδιού.
Αναλυτικά:
«Ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης του Α.Ο. Αναγέννηση Ασφενδιού, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν, ότι την νέα ποδοσφαιρική σεζόν στο ανδρικό τμήμα της ομάδας, αναλαμβάνει ρόλο ως άμεσος συνεργάτης του Ματθαίου Θωνιάτη, ο Χρήστος Αρβανιτογιάννης τον οποίο και ευχαριστούμε για την αποδοχή της πρότασης, της ανάληψης καθηκόντων πέραν των τμημάτων υποδομής και στο ανδρικό τμήμα, γεγονός που αποδεικνύει εμπράκτως την διάθεση για προσφορά του εν λόγω προπονητή στον σύλλογό μας.
Επιπροσθέτως ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας μας κ. Χαράλαμπος Ναβροζίδης, ανακοινώνει την σύνθεση του επιτελείου της Ακαδημίας μας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν και τους προπονητές των τμημάτων υποδομής, οι οποίοι είναι στο σύνολό τους κάτοχοι των νόμιμων διπλωμάτων.
Η σύνθεση της Ακαδημίας μας έχει ως εξής:
Υπεύθυνος Ακαδημίας: Σαρηγιάννης Κώστας
Γραμματεία Ακαδημίας: Διώτης Γεώργιος, Καλλιόπη Πιπέρη
Κ-16: Χρήστος Αρβανιτογιάννης (UEFA C’)
K-14: Ματθαίος Θωνιάτης (UEFA C’)
K-12: Παντελής Ζαμάγιας (UEFA C’)
K-10: Χαράλαμπος Ναβροζίδης (UEFA C’, UEFA B’)
K-8 και Κ-6: Παντελής Ζαμάγιας (UEFA C’)
Έναρξη εγγραφών στις 10 Αυγούστου.
Έναρξη προπονήσεων 1 Σεπτεμβρίου.
Τέλος ευχόμαστε σε όλους Υγεία και είμαστε σίγουροι ότι με αμείωτο ζήλο θα εργαστούν για το καλό του Συλλόγου μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου