Τοπικές Ειδήσεις

3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο» 2021-2027 στη Ρόδο

Εκδήλωση δημοσιότητας, για τον απολογισμό του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου 2014-2020 στο Ωδείο Αρχαίας Ακρόπολης Ρόδου

Η 3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο» 2021-2027, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, στη Ρόδο (στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου “Atrium Platinum”), υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και Προέδρου της Επιτροπής Γιώργου Χατζημάρκου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή των 45 τακτικών μελών της Επιτροπής και των εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Cristiana Costinescu, Αναπληρώτριας προϊσταμένης της Μονάδας Ελλάδα- Κύπρος στη Γενική Διεύθυνση Απασχόλησης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Carsten Rasmussen, Προϊσταμένου Διοικητικής Μονάδας Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής.

Κύρια θέματα της συνεδρίασης είναι η Ενημέρωση για την ολοκλήρωση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου 2014-2020 και η Πρόοδος υλοποίησης Περιφερειακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο» 2021-2027, ενώ θα γίνουν και παρουσιάσεις έργων που έχουν χρηματοδοτηθεί από τα εν λόγω Προγράμματα. (επισυνάπτεται η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης).

 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μετά το πέρας των εργασιών της Επιτροπής Παρακολούθησης, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση δημοσιότητας, για τον απολογισμό του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου 2014-2020.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Αρχαίας Ακρόπολης Ρόδου με ώρα έναρξης στις 19:00).

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

 

19:00 Καλωσόρισμα-ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο

19:30 Απολογιστική παρουσίαση προγράμματος

20:00 Συνέντευξη τύπου

20:30 Καλλιτεχνικό πρόγραμμα με το μουσικό σχολείο Ρόδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου