Τοπικές Ειδήσεις

Πρόσληψη δύο ειδικών συμβούλων για την επικουρία του δημάρχου Ρόδου

Με δύο αποφάσεις που εξέδωσε χθες ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης προσελήφθησαν στον Δήμο της Ρόδου δύο ειδικοί σύμβουλοι για την επικουρία του.
Πιο συγκεκριμένα προσελήφθη ο κ. Παναγιώτης (Τάκης) Μιχαήλου του Μιχαήλ, πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., με ειδίκευση στην Λογιστική και στην Οικονομική και στη Λογιστική- Χρηματοοικονομική, ως ειδικός σύμβουλος για την επικουρία του δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
Επιπλέον προσελήφθη η κ. Βασιλική Παπαδημητρίου – Ξεπαπαδάκη του Βάιου, πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών «Πολιτικές, Οικονομικές και Διεθνείς σχέσεις στη Μεσόγειο» με ειδίκευση στη Δημόσια Διοίκηση ή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή στις Πολιτικές Επιστήμες ως ειδικός σύμβουλος για την επικουρία του δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
Οι ανωτέρω θα υπόκεινται στην ιεραρχική εξάρτηση του δημάρχου και θα ασκούν καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιοσδήποτε μορφής.
Θα παρέχουν συμβουλές και θα διατυπώνουν εξειδικευμένες γνώσεις του κλάδου τους, γραπτά ή προφορικά στο δήμαρχο, τους αρμόδιους αντιδημάρχους, τα συλλογικά όργανα του Δήμου και τις θεσμοθετημένες Επιτροπές του.
Για την πρόσληψή τους θα υπογραφούν ειδικές συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου