Τοπικές Ειδήσεις

Aνάκληση μήνυσης

Σε ανάκληση της μήνυσης που είχαν καταθέσει ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου εναντίον στελεχών αθηναϊκής εταιρείας της Αττικής προέβησαν οι εκπρόσωποι γνωστής εταιρείας παροχής ιατρικών υπηρεσιών της Ρόδου, με την οποία υποστήριζαν ότι έπεσαν θύματα απάτης.
Η υπόθεση αφορούσε την παραγγελία ιατρικού μηχανήματος, για την εκτέλεση της οποίας η ροδίτικη εταιρία είχε καταβάλλει το ποσόν των 165.000 ευρώ, δίχως, ωστόσο, αυτή να πραγματοποιηθεί.
Όμως, από τις επικοινωνίες που ακολούθησαν αποδείχτηκε πράγματι ότι η αδυναμία εκτέλεσης της παραγγελίας δεν οφειλόταν σε δόλια πρόθεση της αθηναϊκής εταιρείας αλλά στο γεγονός ότι έκλεισε αιφνιδιαστικά η ισραηλινή εταιρεία από την οποία θα γινόταν η προμήθεια του μηχανήματος.
Η ροδίτικη εταιρεία, στην οποία ήδη έχει επιστραφεί το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων, εξέφρασε τη λύπη της για τις παρεξηγήσεις που οδήγησαν στην υποβολή της παραπάνω μήνυσης, δηλώνοντας συγχρόνως τη βαθειά της εκτίμησή της προς την αθηναϊκή εταιρεία και τα στελέχη της και για την ακεραιότητα, την υπευθυνότητα και την ευαισθησία με τις οποίες διευθέτησαν την παραπάνω υπόθεση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου