Ειδήσεις

Προσφορά τροφίμων στο Ίδρυμα Άγιος Ανδρέας

Την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου, υποδεχτήκαμε στο παράρτημά μας (Άγιος Ανδρέας) τους εργαζομένους της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος, οι οποίοι μέσα από την ετήσια εθελοντική δράση των καταστημάτων της, στη Ρόδο (ΑΒ Βασιλόπουλος Ρόδος 1, 2), προσέφερε στους περιθαλπόμενους του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τρόφιμα, είδη προσωπικής περιποίησης και υγειονομικό υλικό.

Οι περιθαλπόμενοι, το προσωπικό, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α., αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο τους εργαζομένους και την εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος για την συγκινητική πρωτοβουλία της και την συνεχόμενη στήριξη που παρέχουν στο Κέντρο μας.

Παράλληλα εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και στις αντίστοιχες τοπικές εμπορικές αλυσίδες αλλά και στο σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου της Ρόδου που επί μία και πλέον διετία μας στηρίζει τις προσπάθειες της Διοίκησης και των εργαζομένων με ανάλογες δράσεις.

Τέλος θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε ότι μετά την συγχώνευση των τεσσάρων επί μέρους ιδρυμάτων της Ρόδου, θεμελιώσαμε κανόνες διαφάνειας που αφενός διασφαλίζουν την ορθολογική διαχείριση και αφετέρου εξοικονομούν πόρους απαραίτητους για να παραμένουν βιώσιμες και με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών οι κοινωνικές δομές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Με τη βοήθεια όλων των συμπολιτών μας και σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Ασφάλισης, είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις αυξημένες κοινωνικές ανάγκες.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α.

ΠΕΤΑΛΑΣ ΣΑΒΒΑΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου