Τοπικές Ειδήσεις

Εντοπισμός 46 ατόμων στην ν. Καλόλιμνο

ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Καλύμνου για την ύπαρξη ατόμων στην ν. Καλόλιμνο. Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε, 46 αλλοδαπούς (16 άντρες, 07 γυναίκες και 23 ανήλικα), όλοι καλά στην υγεία τους και τους μετέφερε με ασφάλεια στο λιμάνι της Καλύμνου.

Κατά δήλωσή τους, είχαν ξεκινήσει τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα από περιοχή “TURGUTREIS” Τουρκίας με ταχύπλοο σκάφος, ενώ κατέβαλαν χρηματικά ποσά από 1.700 έως 10.000 δολάρια έκαστος για τη μεταφορά τους στην Ελλάδα.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο της Καλύμνου.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.