Τοπικές Ειδήσεις

Lions Kω Ιπποκράτης: Καθαρισμός παραλίας της περιοχής Αγίου Φωκά

H λέσχη Lions Kω Ιπποκράτης, το πρωινό της Κυριακής 15/05 μαζί με την Αντικυβερνήτη Β’ L. Μαρία Πολίτου υλοποίησε περιβαλλοντική δράση με βλέμμα στις επόμενες γενιές , για να παραλάβουν έναν κόσμο με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Μέλη της λέσχης μας καθάρισαν το ανατολικό τμήμα της παραλίας της περιοχής Αγίου Φωκά.

Η λέσχη Lions Kω Ιπποκράτης διαχρονικά αναλαμβάνει δράση περιβαλλοντικού εθελοντισμού, για την εμπέδωση της οικολογικής αντίληψης.

Τα περιβαλλοντικά προβλήματα που συναντάμε πλέον είναι πολλά και κυρίως δημιουργούνται λόγω της δραστηριότητας του ανθρώπου. Ρύπανση του υδροφόρου ορίζοντα, μείωση βιοποικιλότητας, ατμοσφαιρική ρύπανση, φαινόμενο θερμοκηπίου, τρύπα του όζοντος, αποδάσωση , όξινη βροχή είναι μερικά από αυτά.

Η βιώσιμη ανάπτυξη είναι μια δυναμική πορεία προσαρμογής για την ικανοποίηση των αναγκών του παρόντος και τη διασφάλιση των μελλοντικών γενεών, έναντι στις «πιέσεις» που προκαλεί η κλιματική αλλαγή.

Ελάτε να κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη διαφορά στα οικολογικά προβλήματα του πλανήτη μας!

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

L. ΝΙΛΟΥΦΕΡ ΤΛΕ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου