Με μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή ανακοίνωση η Αναγέννηση Ασφενδιού αποχαιρέτησε τον προπονητή Βασίλη Τσιλιώνη, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ Κω.
Αναλυτικά:
«Ο αποχωρισμός στη ζωή των ανθρώπων πάντοτε κατείχε ξεχωριστή θέση. Κυρίως όταν, για τον αποχωρήσαντα, είναι το έναυσμα για μια νέα αρχή, εφαλτήριο μιας νέας πραγματικότητας. Πολλώ δε μάλλον όταν αυτός επηρεάζει όχι μόνο έναν, αλλά μια ομάδα ανθρώπων με κοινούς στόχους και οράματα. Μια μεγάλη «οικογένεια» παιδιών και ενηλίκων με στόχο την ανάπτυξη της συνεργασίας, της ομαδικότητας, του «ευ αγωνίζεσθαι» και του υψηλού αθλητικού ιδεώδους.
Αυτές τις αρχές υπηρέτησε ευλαβικά, ως προπονητής του Α.Ο. Αναγέννηση Ασφενδιού 2012 ο κύριος Βασίλειος Τσιλιώνης, προσθέτοντας τον δικό του λίθο πάνω σ’ αυτό το τόσο δύσκολο «οικοδόμημα» τοποθετώντας και προάγοντας τον εκπαιδευτικό ρόλο του αθλητισμού στη, ζωή του νέου ανθρώπου.
Αυτόν το άνθρωπο καλούμαστε σήμερα να αποχαιρετήσουμε ευχαριστώντας τον για ό,τι έχει προσφέρει αδιαλείπτως, όλα αυτά τα χρόνια στον σύλλογό μας και του ευχόμαστε στην νέα του πορεία, προσωπική, οικογενειακή ευτυχία και να συνεχίσει να ενεργεί με το ίδιο υψηλό αξιακό μέτρο, τονίζοντας την διάθεση μας για οποιαδήποτε μελλοντική μας συνεργασία.
«Κι ο πιο μικρός αποχωρισμός έχει μια θλίψη»».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ