Χωρίς τον Παναγιώτη Μαθιό στην τεχνική της ηγεσία θα πορευτεί η Δήμητρα Δαματριάς στην σεζόν 2018-2019 και το νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Ο έμπειρος προπονητής εξέφρασε στην διοίκηση, την απόφασή του να μην συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, με τους ανθρώπους του συλλόγου να αποδέχονται την απόφασή του.
Η «δσπορ» επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Μαθιό, ο οποίος ευχαρίστησε την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές, ενώ δήλωσε ότι ο κύκλος του στην Δήμητρα Δαματριάς έκλεισε.
Αναλυτικά:
« Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του διοικητικού συμβουλίου και όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα στα δύο χρόνια της παρουσίας μου στην τεχνική ηγεσία της Δήμητρας Δαματριάς.
Ήταν δύο χρόνια επιτυχημένα, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας και την άνοδο, αλλά και την παραμονή της ομάδας στην Β’ Κατηγορία.
Θεωρώ ότι ο κύκλος μου στον σύλλογο έκλεισε και η ομάδα πρέπει να πορευτεί χωρίς έμενα.
Εύχομαι τα καλύτερα στην Δήμητρα Δαματριάς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ποιος ξέρει, ίσως οι δρόμοι μας με τον σύλλογο ξανασυναντηθούν».
Ήδη η διοίκηση του συλλόγου έχει ξεκινήσει την αναζήτηση του προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Παναγιώτη Μαθιό και άμεσα αναμένονται οι εξελίξεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ