ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεδριάζουν και ξεκινούν ανακοινώσεις

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Απόλλωνας

Έπειτα από την επι­ση­μο­ποί­ηση της ανα­νέ­ω­σης της συνερ­γα­σίας με τον προ­πο­νητή, Κώστα Καμπούρη, οι άνθρω­ποι του Απόλ­λωνα Καλυ­θιών, έχουν στρέψει όλη την προσοχή τους στα του έμψυχου δυνα­μι­κού.

Ήδη οι Καλυ­θε­νοί έχουν μιλήσει με τους περισ­σό­τε­ρους αθλητές του υπάρ­χο­ντος ρόστερ για τις ανα­νε­ώ­σεις των συμ­βο­λαίων τους και χαρα­κτη­ρι­στικά, την Παρα­σκευή μίλησαν με τους Λευτέρη Μαυ­ρο­μού­στακο και Χαλίλ Σιέχ και χθες Σάββατο με τους Μιχάλη Φυλα­κούρη και Θοδωρή Κυρίτση.

Με όσους ποδο­σφαι­ρι­στές συνα­ντή­θη­καν οι άνθρω­ποι της ομάδας, βρήκαν θετική αντα­πό­κριση, καθώς τους εξέ­φρα­σαν την πρόθεση να πορευ­τούν μαζί και στη νέα σεζόν.

Πλέον τα πράγ­ματα παίρ­νουν το δρόμο τους και οι πρώτες ανα­κοι­νώ­σεις για ανα­νε­ώ­σεις ποδο­σφαι­ρι­στών βρί­σκο­νται προ των πυλών.

Σύμφωνα με τις πλη­ρο­φο­ρίες της «δσπορ», για αύριο Δευτέρα έχει προ­γραμ­μα­τι­στεί συνε­δρί­αση του διοι­κη­τι­κού συμ­βου­λίου, έτσι ώστε όλα τα μέλη να ενη­με­ρω­θούν για τις συζη­τή­σεις που έγιναν με τους ποδο­σφαι­ρι­στές.

Από την Τρίτη ανα­μέ­νε­ται να ξεκι­νή­σει ο δεύ­τε­ρος κύκλος των επαφών, και μέχρι το τέλος της προ­σε­χούς εβδο­μά­δας θα υπάρ­χουν και οι πρώτες επί­ση­μες ανα­κοι­νώ­σεις.

Από εκεί και πέρα, οι Καλυ­θε­νοί εξε­τά­ζουν και την αγορά, έτσι ώστε να έχουν έτοιμη τη μετεγ­γρα­φική τους λίστα.

Ωστόσο με τις μετεγ­γρα­φές θα ασχο­λη­θούν εντα­τικά, έπειτα από τις ανα­νε­ώ­σεις, προ­κει­μέ­νου να καλύ­ψουν τα κενά που έχουν δια­πι­στω­θεί ή θα προ­κύ­ψουν από τις ανα­νε­ώ­σεις των ποδο­σφαι­ρι­στών του υπάρ­χο­ντος ρόστερ.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.