Έπειτα από την επισημοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον προπονητή, Κώστα Καμπούρη, οι άνθρωποι του Απόλλωνα Καλυθιών, έχουν στρέψει όλη την προσοχή τους στα του έμψυχου δυναμικού.
Ήδη οι Καλυθενοί έχουν μιλήσει με τους περισσότερους αθλητές του υπάρχοντος ρόστερ για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους και χαρακτηριστικά, την Παρασκευή μίλησαν με τους Λευτέρη Μαυρομούστακο και Χαλίλ Σιέχ και χθες Σάββατο με τους Μιχάλη Φυλακούρη και Θοδωρή Κυρίτση.
Με όσους ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν οι άνθρωποι της ομάδας, βρήκαν θετική ανταπόκριση, καθώς τους εξέφρασαν την πρόθεση να πορευτούν μαζί και στη νέα σεζόν.
Πλέον τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους και οι πρώτες ανακοινώσεις για ανανεώσεις ποδοσφαιριστών βρίσκονται προ των πυλών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», για αύριο Δευτέρα έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, έτσι ώστε όλα τα μέλη να ενημερωθούν για τις συζητήσεις που έγιναν με τους ποδοσφαιριστές.
Από την Τρίτη αναμένεται να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος των επαφών, και μέχρι το τέλος της προσεχούς εβδομάδας θα υπάρχουν και οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις.
Από εκεί και πέρα, οι Καλυθενοί εξετάζουν και την αγορά, έτσι ώστε να έχουν έτοιμη τη μετεγγραφική τους λίστα.
Ωστόσο με τις μετεγγραφές θα ασχοληθούν εντατικά, έπειτα από τις ανανεώσεις, προκειμένου να καλύψουν τα κενά που έχουν διαπιστωθεί ή θα προκύψουν από τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ