ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Δ. Σ. Α επιτρέπει σε δικηγόρους να παραστούν στη δίκη της Χρυσής Αυγής

news room 1 λεπτό ανάγνωση
δικηγόρος

Το Διοι­κη­τι­κό Συμ­βού­λιο του Δι­κη­γο­ρι­κού Συλ­λό­γου της Αθή­νας με από­φα­σή του, επι­τρέ­πει στους δι­κη­γό­ρους – συ­νη­γό­ρους της δίκης που θα διε­ξα­χθεί στις 20 Απρι­λί­ου στο Α’ τρι­με­λές εφε­τείο κα­κουρ­γη­μά­των της Αθή­νας (φυ­λα­κές Κο­ρυ­δαλ­λού), να πα­ρα­στούν στη δίκη.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι, ο ΔΣΑ έχει απο­φα­σί­σει, από τον πε­ρα­σμέ­νο Ιού­λιο, αποχή των δι­κη­γό­ρων από τις δίκες που έχει ορι­σθεί να προ­ε­δρεύ­ει δι­κα­στής, η οποία κα­ταγ­γέλ­θη­κε για προ­σβλη­τι­κή και αντι­δι­κη­γο­ρι­κή στάση σε συ­γκε­κρι­μέ­νη υπό­θε­ση.

Η άδεια δί­δε­ται, μετά από αί­τη­μα των συ­νη­γό­ρων της πο­λι­τι­κής αγω­γής, οι οποί­οι επι­κα­λού­νται με γρα­πτή αί­τη­σή τους, την εξαι­ρε­τι­κή ση­μα­σία που έχει η συ­γκε­κρι­μέ­νη δίκη, σε συν­δυα­σμό με την εκ­πε­φρα­σμέ­νη θέση του ΔΣΑ, να επι­τρέ­πε­ται η εκ­δί­κα­ση υπο­θέ­σε­ων οσά­κις υπάρ­χει κα­τη­γο­ρού­με­νος προ­σω­ρι­νά κρα­τού­με­νος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.