Ειδήσεις

1.500 κόκκινα αυγά σε διερχόμενους οδηγούς

Κόκκινα αυγά στους οδηγούς που περνούσαν χθες το μεσημέρι από την πλατεία Κύπρου διένειμε η ΕΥΘΥΤΑ σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και τους Εθελοντές Σαμαρείτες.

Διανεμήθηκαν, όπως δήλωσε η πρόεδρος της ΕΥΘΥΤΑ κ. Ελένη Καρύδη, 1500 κόκκινα αυγά και αρκετά έντυπα σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες ώστε και προσεκτικά να οδηγούν αλλά και να βοηθούν τους συνανθρώπους τους όταν έχουν ανάγκη.

«Μοιράσαμε κόκκινα αυγά στους οδηγούς και προσπαθήσαμε να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί. Ευχή μας είναι να τσουγκρίσουμε όλοι τα αυγά με τις οικογένειές μας», δήλωσε η πρόεδρος της ΕΥΘΥΤΑ κ. Ελένη Καρύδη και πρόσθεσε πως οι πολίτες δεν ήταν αρνητικοί στην κίνηση που έγινε από τους τρεις συλλόγους.

«Αγωνιζόμαστε για την υγεία και την ανθρώπινη ζωή. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας προκειμένου οι πολίτες να είναι προσεκτικοί και να μην γίνονται τροχαία ατυχήματα στο νησί μας», δήλωσε η κ. Ελένη Καρύδη.
«Δίνουμε παντού το παρών για να βοηθήσουμε τους πολίτες», δήλωσε ο υπαρχηγός Α’ των Εθελοντών Σαμαρειτών κ. Αναστάσιος Δοντάς.

«Η επιχείρηση πήγε πολύ καλά. Προσπαθήσαμε να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες με τα αυγά και τα έντυπα που διανείμαμε», δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών κ. Φιλήμονας Νικολάου και τόνισε πως κανείς δεν θα πρέπει να επαναπαύεται.
«Δεν θα πρέπει να μένουν οι πολίτες απαθείς. Δέκα λεπτά από το χρόνο τους αρκεί για να σωθεί κάποιος. Αυτή η δράση θα επαναληφθεί. Έχουμε αποφασίσει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την ΕΥΘΥΤΑ και τους Εθελοντές Σαμαρείτες», δήλωσε ο κ. Φιλήμονας Νικολάου.
Το παρών στα δρώμενα των τριών συλλόγων έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

«Αύριο για μια ακόμη φορά στελέχη τριών συλλόγων του νησιού μας με κόκκινα αυγά και τα έντυπα που δημιούργησαν, κάνουν πράξη τα λόγια. Αυτές τις ημέρες να είμαστε όλοι προσεκτικοί και να μην παραβιάζουμε τους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», τόνισε ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος.
Σήμερα στη 13.00 η ΕΥΘΥΤΑ θα βρίσκεται και πάλι στην Πλατεία Κύπρου.

“Η ΕΥΘΥΤΑ και ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Ρόδου-ΣΥΦΑΚ θα μοιράσουν αλκοτέστ μιας χρήσης στους οδηγούς μαζί με το έντυπο “ΑΛΚΟΟΛ και ΟΔΗΓΗΣΗ”, που ετοίμασε ο σκιτσογράφος κ. Μιχάλης Κουντούρης. Την προσπάθεια θα στηρίξει και η Τροχαία Ρόδου προκειμένου να κατανοήσουν οι πολίτες ότι θα πρέπει να οδηγούν προσεκτικά», δήλωσε η κ. Ελένη Καρύδη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου