Ειδήσεις

Στο πρώτο Παγκυπριακό Συνέδριο Ποινικού Δικαίου και Εγκληματολογίας ομιλητής ο δικηγόρος Ρόδου κ. Μάνος Τεχνίτης

Στο πρώτο Παγκυπριακό Συνέδριο Ποινικού Δικαίου και Εγκληματολογίας παρευρέθηκε ως ομιλητής ο δικηγόρος Ρόδου κ. Μάνος Τεχνίτης. Το συνέδριο έλαβε χώρα στις 6 και 7 Μαρτίου του 2015 και αποτέλεσε συνδιοργάνωση του τμήματος Νομικής του Παν/μιου της Λευκωσίας και του Εργαστήριου Ποινικών και Εγκληματολογικών Ερευνών του Παν/μιου της Αθήνας.

Τα θέματα που καλύφθηκαν στα πλαίσια του συνεδρίου ήταν μεταξύ άλλων, Κράτος και Διαφθορά, Κυβερνοέγκλημα και Σεξουαλική Εγκληματικότητα.

Ο κ. Τεχνίτης συμμετείχε στη θεματική “Κράτος και Διαφθορά”, όπου επιχειρήθηκε η προσέγγιση του ζητήματος τόσο από ποινική όσο και εγκληματολογική σκοπιά. Στο ίδιο πάνελ ξεχώρισαν επίσης οι εισηγήσεις της κ. Κουτζαμάνη, Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, του κ. Ιωάννη Τέντε, τ. Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου καθώς και του κ. Μπερδήμα Αντώνη, Ομότιμου Καθηγητή του Παν/μιου της Αθήνας. Μάλιστα στη συνεδρία συμμετείχε με διαδικτυακή παρέμβαση του και ο Αν. Υπουργός Δημοσίας Τάξεως, κ. Γιάννης Πανούσης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου