«Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε από τη διαπραγμάτευση θα το κάνουμε Κούγκι», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στη διάρκεια συνάντησης γνωριμίας με τους στρατιωτικούς συντάκτες, σχολιάζοντας τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους.
Ακόμη, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι θα ανοίξουν όλοι οι φάκελοι των εξοπλιστικών προγραμμάτων για την εξακρίβωση τυχόν ποινικών αδικημάτων και στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι φάκελοι των αντισταθμιστικών ωφελημάτων.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.