Τοπικές Ειδήσεις

Αγωγές εις βάρος 3 ακόμη εκπαιδευτικών υπέβαλε ο Ροδίτης κατηγορούμενος για την δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη!!!

Tρεις νέες αγωγές ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου εις βάρος ισάριθμων εκπαιδευτικών, στο πρότυπο όμοιας που έχει ασκήσει εις βάρος ακόμη μίας ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, υπέβαλε ο Ροδίτης καταδικασθείς σε ισόβια κάθειρξη και 15 έτη για τη δολοφονία και τον ομαδικό βιασμό της φοιτήτριας το 2018 στη Ρόδο.
Η πρώτη αγωγή στρέφεται κατά ενός άνδρα και αφορά σε περιστατικά που έλαβαν χώρα την 17η Ιανουαρίου 2019 στη Ρόδο.
Ο ενάγων ισοβίτης υποστηρίζει ότι συνιστούν τέλεση των αδικημάτων, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων της σχολικής ηλικίας του, της αναληθούς κατάθεσης και της συκοφαντικής δυσφήμησης σε βάρος του, γεγονός που έχει προσβάλει την προσωπικότητά του σε βαθμό μη ανεκτό από την έννομη τάξη και του έχει προκαλέσει ηθική βλάβη.
Διατείνεται ότι ο εκπαιδευτικός κατέθεσε αναληθώς και συκοφαντικά σε βάρος του, αποσιώπησε τη διαγωγή του, η οποία τυγχάνει κοσμιοτάτη και ενεχείρισε σε έγγραφα με προσωπικά δεδομένα της σχολικής ηλικίας του 11 και 12 ετών κατά ένορκη κατάθεσής του στη Ρόδο ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου, όπου λάμβανε χώρα ανάκριση σε βάρος του για τα αδικήματα του βιασμού και της ανθρωποκτονίας με πρόθεση.
Μέρος της ως άνω κατάθεσης συμπεριλήφθηκε από την πολιτική αγωγή (παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας) στην δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας η οποία κατατέθηκε εγγράφως και καταχωρήθηκε στα πρακτικά αποτελώντας σώμα των αποφάσεων, των δικών που ακολούθησαν.
Διεκδικεί να καταδικαστεί ο εκπαιδευτικός να του καταβάλει το ποσό των 255.000 ευρώ ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης και να υποχρεωθεί να παραλείψει τις ίδιες προσβολές στο μέλλον με επιβολή για κάθε παράβαση χρηματικής ποινής 3.000 ευρώ.
-Η δεύτερη αγωγή στρέφεται εις βάρος άλλου εκπαιδευτικού και ο ισοβίτης διατείνεται ότι κατέθεσε αναληθή και συκοφαντικά σε βάρος του γεγονότα στην ένορκη κατάθεσή του στη Ρόδο την 21η Ιανουαρίου 2019 ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου.
Διεκδικεί να καταδικαστεί κι αυτός να του καταβάλει το ποσό των 255.000 ευρώ ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης και να υποχρεωθεί να παραλείψει τις ίδιες προσβολές στο μέλλον με επιβολή για κάθε παράβαση χρηματικής ποινής 3.000 ευρώ.
-Στην τρίτη αγωγή που υπέβαλε εις βάρος ακόμη ενός εκπαιδευτικού διατείνεται ο ισοβίτης ότι ομοίως την 16η Ιανουαρίου 2019 ο εναγόμενος κατέθεσε ψευδώς και συκοφαντικά σε βάρος του γεγονότα στην ένορκη κατάθεσή του στη Ρόδο ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου.
Με την αγωγή του διεδικεί να καταδικαστεί να του καταβάλει το ποσό των 275.000 ευρώ ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης και να υποχρεωθεί ο εναγόμενος να παραλείψει τις ίδιες προσβολές στο μέλλον με επιβολή για κάθε παράβαση χρηματικής ποινής 3.000 ευρώ.
Οι αγωγές υποβλήθηκαν από τον συνήγορό του κ. Χάρη Αμπράζη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου