ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βελτιωτικές αλλαγές στον αναπτυξιακό νόμο για πολύ μικρές επιχειρήσεις και ξενοδοχεία τριών αστέρων

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Παπαθανάσης

Σε δύο βελ­τιω­τι­κές τρο­πο­ποι­ή­σεις προ­χώ­ρη­σε ο ανα­πλη­ρω­τής υπουρ­γός Ανά­πτυ­ξης, Νίκος Πα­πα­θα­νά­σης, στο ξε­κί­νη­μα της επε­ξερ­γα­σί­ας του ανα­πτυ­ξια­κού νο­μο­σχε­δί­ου, στην Επι­τρο­πή Πα­ρα­γω­γής και Εμπο­ρί­ου της Βου­λής.

Σε δύο βελ­τιω­τι­κές τρο­πο­ποι­ή­σεις προ­χώ­ρη­σε ο ανα­πλη­ρω­τής υπουρ­γός Ανά­πτυ­ξης, Νίκος Πα­πα­θα­νά­σης, στο ξε­κί­νη­μα της επε­ξερ­γα­σί­ας του ανα­πτυ­ξια­κού νο­μο­σχε­δί­ου, στην Επι­τρο­πή Πα­ρα­γω­γής και Εμπο­ρί­ου της Βου­λής.

Σύμ­φω­να με τις νέες ρυθ­μί­σεις, εντάσ­σο­νται και οι πολύ μι­κρές επι­χει­ρή­σεις στον ανα­πτυ­ξια­κό νόμο καθώς και τα ξε­νο­δο­χεία τριών αστέ­ρων.

Ει­δι­κό­τε­ρα:

– Μειώ­νε­ται από τις 150.000 στις 100.000,το ελά­χι­στο όριο του επι­λέ­ξι­μου κό­στους του επεν­δυ­τι­κού σχε­δί­ου μιας πολύ μι­κρής επι­χεί­ρη­σης, για την έντα­ξη της στον ανα­πτυ­ξια­κό νόμο.

-Συ­μπε­ρι­λαμ­βά­νο­νται στην επι­δό­τη­ση και στις προ­βλέ­ψεις του ανα­πτυ­ξια­κού νόμου και τα ξε­νο­δο­χεία τριών αστέ­ρων, για τον εκ­συγ­χρο­νι­σμό τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.