Σε μια ιδιαιτέρως συγκινητική πρωτοβουλία προχώρησαν τα παιδιά του 26ου νηπιαγωγείου Ρόδου, που με την προτροπή των εκπαιδευτικών τους, συγκέντρωσαν και φέτος χρήματα και τα παρέδωσαν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα».
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο 26ο νηπιαγωγείο, οι μικροί μαθητές με την βοήθεια των νηπιαγωγών τους Ελευθερίας Στοϊκίδου και Αναστασίας Σηρακάκη, έφτιαξαν κουμπαράδες στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αποταμίευσης, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31 Οκτωβρίου.
Τα παιδιά έφτιαξαν κουμπαράδες στο νηπιαγωγείο και στη συνέχεια τους πήραν στο σπίτι τους όπου μέχρι τα Χριστούγεννα που ήταν προγραμματισμένο για να τους ανοίξουν, συγκέντρωσαν χρήματα για τα παιδιά της «Φλόγας».
Οι κουμπαράδες, πέρα από χρήματα, ήταν γεμάτοι από «αγάπη, ελπίδα και ευχές» για τα «άρρωστα παιδάκια» όπως είπαν χαρακτηριστικά οι μικροί μαθητές, που αφιερώθηκαν με ζήλο στον καλό αυτό σκοπό, καταφέρνοντας να συγκεντρώσουν 435 ευρώ, εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους!
Τα μέλη του Δ.Σ. της «Φλόγας» Ρόδου με πολύ μεγάλη συγκίνηση παρέλαβαν την επιταγή, ελπίζοντας η κίνηση αλληλεγγύης αυτών των παιδιών αλλά και των ευαισθητοποιημένων νηπιαγωγών τους, να γίνει φωτεινό παράδειγμα, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ