Τοπικές Ειδήσεις

Γ. Χατζημάρκος: Σε πλήρη εξέλιξη τα αντιπλημμυρικά έργα στην Ρόδο

“Τα Αντιπλημμυρικά έργα στην Ρόδο είναι σε πλήρη εξέλιξη, με τις πλέον φιλικές πρός το περιβάλλον τεχνικές παρεμβάσεις”, σημειώνει σε ανάρτησή του στα social media, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος:

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

Τα Αντιπλημμυρικά έργα στην Ρόδο είναι σε πλήρη εξέλιξη. Στις πεδινές περιοχές των πυρκαγιών του Ιουλίου, συμφωνήσαμε με τους υπόλοιπους φορείς εκτέλεσης των σχετικών έργων να υλοποιήσει η Περιφέρεια μας τις απαραίτητες παρεμβάσεις. Σε χρόνο ρεκόρ ολοκλήρωσαμε τις διαδικασίες, ώστε να ξεκινήσουμε τα έργα σε 24 ποτάμια και ρέματα του νησιού. Είναι προφανές, τουλάχιστον σε όσους διαθέτουν ίχνη λογικής, οτι δεν γίνεται να αναπτυχθούν 24 εργοτάξια ταυτόχρονα, αλλά η δουλειά είναι σε πλήρη εξέλιξη, σχεδιάστηκαν και γίνονται οι πλέον φιλικές πρός το περιβάλλον τεχνικές παρεμβάσεις, που είναι τα λεγόμενα “συρματοκιβώτια” και αυτό αφού προηγήθηκε εκτεταμένος καθαρισμός των περιοχών παρέμβασης.
Αντανακλαστικά, και αγάπη έχει αυτή η συνταγή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου