Με τη συμμετοχή αρκετών Δωδεκανησίων, ανακοινώθηκαν την Κυριακή οι 37 Τομείς Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής, στους οποίους συμμετέχουν περισσότερα από 1300 στελέχη του Κινήματος.

Στους σημαντικούς τομείς του Τουρισμού και της Νησιωτικής Πολιτικής του Κινήματος, αναλαμβάνουν τα ηνία δύο Δωδεκανήσιοι. Ειδικότερα, Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Νικητιάδης και Γραμματέας του Τομέα Νησιωτικής Πολιτικής η κ. Ελευθερία Φτακλάκη.
Ο κ. Βάιος Καλοπήτας αναλαμβάνει αν. Γραμματέας του Τομέα Επιστημόνων, ενώ στην γραμματεία του Τομέα Εργασίας ανακοινώθηκαν οι κ.κ. Σάββας Χατζησάββας και Νίκος Τρίπης.

Αναλυτικά οι Δωδεκανήσιοι που συμμετέχουν στους 37 τομείς που ανακοινώθηκαν από το ΚΙΝ.ΑΛ.:

Τομέας Τουρισμού
Γραμματέας: Γιώργος Νικητιάδης
Αν. Γιώργος Πουσσαίος (πρώην αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων επί θητείας Γ. Μαχαιρίδη
Μέλος Γραμματείας: Σαράντος Μπακρυσιώρης

Τομέας Νησιωτικής Πολιτικής
Γραμματέας: Ελευθερία Φτακλάκη
Μέλος Γραμματείας: Νικόλαος Κανταρζής

Τομέας Επιστημόνων
Αν. Γραμματέας: Βάιος Καλοπήτας

Τομέας Υγείας
Μέλος Γραμματείας: Κατερίνα Βουρεξάκη

Τομέας Εργασίας:
Μέλη Γραμματείας: Νίκος Τρίπης, Σάββας Χατζησάββας

Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Μέλος Γραμματείας: Μιχάλης Παλαιολόγος

Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Γραμματεία: Ανδρομάχη Αλιφέρη

Τομέας Απόδημου Ελληνισμού
Αν. Γραμματέας: Κατερίνα Γαβαλά

Το κύριο καθήκον των Τομέων αφορά στην προγραμματική επεξεργασία των θέσεων του κόμματος και τις καθημερινές πολιτικές του παρεμβάσεις στα πολιτικά ζητήματα που ανακύπτουν.
Στο πλαίσιο του επιμέρους σχεδιασμού του κάθε Τομέα, θα αξιοποιηθεί κάθε διαθεσιμότητα και άλλων στελεχών να συμμετάσχουν.

Για τη συγκρότηση των Τομέων Πολιτικής, αξιοποιήθηκαν ιδιαίτερα οι αυτοπροτάσεις των στελεχών, όπως αυτές αποτυπώθηκαν στην ανοιχτή πλατφόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στους Τομείς, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή για το σύνολο των στελεχών και μελών του Κινήματος Αλλαγής.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ