Το Ronda Restaurant- Bar καλωσορίζει την καινούρια σεζόν την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου και μας παρουσιάζει το ανανεωμένο του menu.

Για ακόμη μια φορά, όπως κάθε σεζόν άλλωστε, το Ronda ανανεώνει το menu & μας προσφέρει καινούρια δημιουργικά πιάτα και δίχως να κάνει καμία έκπτωση στην ποιότητα που εδώ και τόσα χρόνια μας έχει συνηθίσει.

Κύρια έμπνευση η ελληνική γη, πάνω στην οποία έχει στηθεί όλη η κάρτα. Δημιουργώντας μεσογειακά πιάτα με πρώτες ύλες ελληνικά προίόντα, το Ronda αναδεικνύει το μεγαλείο της ελληνικής γης και μας καλεί να ανακαλύψουμε καινούριες γευστικές εκπλήξεις.

Το ασιατικό στοιχείο δεν λείπει ούτε αυτή τη φορά από το menu του Ronda, μιας κι είναι κάτι που έχουμε πραγματικά λατρέψει. Φέτος, θα βρούμε τις ασιατικές γεύσεις που έχουμε αγαπήσει, εμπλουτισμένες με νέες γευστικές προτάσεις & ακόμα περισσότερες προσθήκες από την Nikkei cuisine.

Στο ανανεωμένο menu του Ronda Restaurant- Bar θα βρούμε και γευστικές προτάσεις που μπορούν να συνοδεύσουν εκπληκτικά το ποτό μας ή το κρασί επιλογής μας από την ενημερωμένη λίστα του εστιατορίου.

Κάντε κράτηση για την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου για να δοκιμάσετε πρώτοι το ανανεωμένο menu του Ronda!

Τηλ. κρατήσεων: +30 6937404446
Διεύθυνση: Πλ. Κουντουριώτη

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ