ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην Λέσβο, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Στέφανος Γκίκας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΓΚΙΚΑΣ

Την Λέσβο θα επι­σκε­φθεί την Πα­ρα­σκευή 18 Οκτω­βρί­ου 2024, ο Υφυ­πουρ­γός Ναυ­τι­λί­ας και Νη­σιω­τι­κής Πο­λι­τι­κής Στέ­φα­νος Γκί­κας, στο πλαί­σιο των επε­τεια­κών εκ­δη­λώ­σε­ων για τα 40 χρό­νια από την ίδρυ­ση του Πα­νε­πι­στη­μί­ου Αι­γαί­ου.

Ο κ. Γκί­κας ανα­φε­ρό­με­νος στην ση­μα­ντι­κή επέ­τειο για το Ίδρυ­μα επε­σή­μα­νε:

«Η Γε­νι­κή Γραμ­μα­τεία Αι­γαί­ου και Νη­σιω­τι­κής Πο­λι­τι­κής και το Πα­νε­πι­στή­μιο Αι­γαί­ου, ακο­λου­θώ­ντας “συμ­βιω­τι­κή” πο­ρεία από γεν­νή­σε­ως τους, αφού ιδρύ­θη­καν την ίδια χρο­νι­κή πε­ρί­ο­δο, συμ­βά­λουν κα­θο­ρι­στι­κά και προ­σφέ­ρουν ση­μα­ντι­κά, στις Νη­σιω­τι­κές Κοι­νω­νί­ες. Η Γε­νι­κή μας Γραμ­μα­τεία με και­νο­τό­μες πο­λι­τι­κές, ενι­σχύ­ει την Νη­σιω­τι­κό­τη­τα και την Κοι­νω­νι­κή Συ­νο­χή ενώ το Πα­νε­πι­στή­μιο Αι­γαί­ου ξε­χω­ρί­ζει στην Ακα­δη­μαϊ­κή

Και­νο­το­μία, στην Έρευ­να και στην Αρι­στεία. Η πα­ρου­σία μας, στις εορ­τα­στι­κές εκ­δη­λώ­σεις για τα 40 χρό­νια λει­τουρ­γί­ας του Πα­νε­πι­στη­μί­ου Αι­γαί­ου, ακρι­βώς αυτή την κοινή πο­ρεία, ανα­δει­κνύ­ει».

Στο πλαί­σιο της επί­σκε­ψης του κ. Γκίκα, εκτός από τις υπη­ρε­σια­κές συ­σκέ­ψεις στην Γε­νι­κή Γραμ­μα­τεία Αι­γαί­ου και Νη­σιω­τι­κής Πο­λι­τι­κής, ο Υφυ­πουρ­γός θα επι­σκε­φθεί Υπη­ρε­σί­ες και σκάφη του Λι­με­νι­κού Σώ­μα­τος – Ελ­λη­νι­κή Ακτο­φυ­λα­κή και θα έχει συ­να­ντή­σεις με Αυ­το­διοι­κη­τι­κούς Φο­ρείς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.