Τοπικές Ειδήσεις

To ΓΕΣ: Διαψεύδει ως συκοφαντικό δημοσίευμα για μαζική δηλητηρίαση οπλιτών στην Κω

Δεν υπήρξε καμία μαζική δηλητηρίαση σε νεοσύλλεκτους σε Μονάδα της Κω αναφέρει το ΓΕΣ σε ανακοίνωση του διαψεύδοντας δημοσίευση ιστοσελίδας

 

Συκοφαντικό και ψευδές χαρακτηρίζει το ΓΕΣ δημοσίευμα ιστοσελίδας η οποία έκανε «καταγγελία» για μαζική δηλητηρίαση νεοσύλλεκτων στρατιωτών σε Στρατόπεδο της Κω, το οποίο δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση. Μάλιστα όπως διευκρινίζει το ΓΕΣ στη συγκεκριμένη Μονάδα παρουσιάστηκαν μεμονωμένα περιστατικά εποχικής ίωσης.

Το δημοσίευμα έκανε αναφορά για αλλοιωμένο φαγητό το οποίο σερβιρίστηκε τη περασμένη Δευτέρα στους νεοσύλλεκτους του στρατοπέδου  με αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα να εμφανιστεί κρούσμα μαζικής δηλητηρίασης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΓΕΣ:

«Γνωρίζεται ότι άρθρο ιστοσελίδας που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη 16 Οκτ 2019 σύμφωνα με το οποίο έλαβε χώρα μαζική δηλητηρίαση νεοσύλλεκτων στρατιωτών σε Μονάδα της νήσου Κω, είναι ψευδές και συκοφαντικό και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Στη συγκεκριμένη Μονάδα παρουσιάστηκαν μεμονωμένα περιστατικά εποχικής ίωσης».

Στο δημοσιεύμα αναφέρθηκαν τα εξής:

«Μαζική δηλητηρίαση φαντάρων, λόγω χαλασμένου φαγητού, σημειώθηκε πριν λίγες μέρες σε στρατόπεδο της Κω.

Την καταγγελία έκαναν οι ίδιοι οι φαντάροι από το στρατόπεδο.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην καταγγελία:

«Tη Δευτέρα 14/10/2019, το γεύμα των νεοσύλλεκτων φαντάρων περιελάμβανε ξινισμένο φαγητό και πιο συγκεκριμένα μακαρόνια με κιμά. Την Τρίτη όμως φάνηκαν τα αποτελέσματα. Μαζική δηλητηρίαση των νεοσυλλέκτων που από την πρώτη στιγμή βίωσαν τι σημαίνει Ελληνικός Στρατός. Όμως τα βάσανα των φαντάρων έχουν και συνέχεια καθώς γρήγορα εξαντλήθηκαν τα φάρμακα. Τώρα περιμένουν την νέα παραγγελία φαρμάκων».

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου