Τον μεταβατικό πρόεδρο της ΝΔ βάζει στη θέση του οδηγού δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό της Real News. Καταγράφεται μεγάλη διαφορά Μεϊμαράκη – Τζιτζικώστα σε όσους ψήφισαν Ν.Δ. τον Σεπτέμβριο. Ο Τζιτζικώστας, όμως κλείνει την «ψαλίδα» όταν προστίθενται όσοι κατά καιρούς «εγκατέλειψαν» το κόμμα.
Συγκεκριμένα μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΔ στις τελευταίες εκλογές ο Ευ. Μεϊμαράκης λαμβάνει το 47% και ακολουθούν: Τζιτζικώστας με 19,9%, Κυρ. Μητσοτάκης με 16,4% και Αδ. Γεωργιάδης με 10,1%.
Μεταξύ όσων ψήφισαν έστω και μια φορά Νέα Δημοκρατία η ψαλίδα μειώνεται στις 10 ποσοστιαίες μονάδες.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.