Ειδήσεις

Στ. Πέτσας: Η δημόσια υγεία δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά

Η κυβέρνηση θα παίρνει κάθε φορά τα μέτρα που χρειάζονται για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι εφόσον υπάρχει βελτίωση, τα μέτρα θα αίρονται. Ωστόσο, αν παρουσιάζεται επιδείνωση, μπορεί να εντείνονται τα μέτρα.

Σημείωσε επίσης πως ορισμένες περιοχές της χώρας, όπως η Αττική, βρίσκονται στο «πορτοκαλί» σε ό,τι αφορά τον επιδημιολογικό κίνδυνο. Για την Αττική, είπε επίσης πως περίπου δύο στις τρεις ΜΕΘ είναι κατειλημμένες.

Ο κ. Πέτσας προειδοποίησε πως οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι, καθώς «το πρόβλημα είναι μπροστά μας, είναι δυναμικό και εξελίσσεται». «Ας φροντίσουμε όλοι, τηρώντας τα μέτρα που συνιστούν οι ειδικοί, να βάλουμε φρένο στα αυξημένα κρούσματα που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες. Αν δεν το κάνουμε, το κοινωνικό και οικονομικό κόστος θα είναι μεγαλύτερο. Για εμάς η δημόσια υγεία δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά» συμπλήρωσε.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου