ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Champions League: Στο Μπαρτσελόνα- Αϊντχόβεν ο Σιδηρόπουλος

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ- ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αύριο Τρίτη ξεκι­νάνε οι επί­ση­μες υπο­χρε­ώ­σεις των ομάδων που θα συμ­με­τέ­χουν στους ομίλους τους Champions League για την σεζόν 2018-2019.

Ο κατά τεκ­μή­ριο κορυ­φαίος Έλληνας διαι­τη­τής του συν­δέ­σμου της Δωδε­κα­νή­σου Τάσος Σιδη­ρό­που­λος δεν θα μπο­ρούσε να λείπει από τους ορι­σμούς.

Ο Δωδε­κα­νή­σιος ρέφερι θα διευ­θύ­νει το αυριανό παι­χνίδι που θα ξεκι­νή­σει στις 22:45 στο «Κάμπ Νου» ανάμεσα στην Μπαρ­τσε­λόνα και την Αϊντ­χό­βεν.

Βοηθοί του Τάσου Σιδη­ρό­που­λου θα είναι οι Πολυ­χρό­νης Κωστα­ράς και Λάζαρος Δημη­τριά­δης, 4ος διαι­τη­τής ορί­στηκε ο Δαμια­νός Ευθυ­μιά­δης, ενώ επι­πρό­σθε­τοι βοηθοί θα είναι οι Τάσος Παπα­πέ­τρου και Γιάννης Παπα­δό­που­λος.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.