Πολύωρη επιχείρηση στήθηκε προχθές το απόγευμα και χθες καθ’ όλο το πρωί για να σωθεί ένα γατάκι, που είχε εγκλωβιστεί στη μηχανή Ι.Χ. αυτοκινήτου, μάρκας BMW, συμπολίτη μας.
Το πρωί της Τρίτης συγκεκριμένα, συμπολίτισσά μας τηλεφώνησε στο «100» και ενημέρωσε ότι κάποιο γατάκι έκλαιγε επί πολλή ώρα, μέσα από τη μηχανή αυτοκινήτου, του οποίου έδωσε τον αριθμό κυκλοφορίας. Το Ι.Χ. ήταν σταθμευμένο στην οδό Θεμ. Σοφούλη, από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας. Το «100» αναζήτησε τον ιδιοκτήτη, τον οποίον και ενημέρωσε για το περιστατικό. Ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε αμέσως το συνεργείο αυτοκινήτων Σιέχ, αλλά, παρά τις προσπάθειες δεν μπόρεσε να απελευθερώσει το γατάκι, γιατί ήταν «σφηνωμένο».
Τότε ενημερώθηκε η Πυροσβεστική και τελικά αποφασίστηκε να τοποθετηθεί νερό και φαγητό κάτω από το αυτοκίνητο και αν την επόμενη ημέρα συνεχιζόταν το κλάμα, να επέμβει η ίδια.
Πράγματι, το κλάμα του άτυχου ζώου συνεχιζόταν και ύστερα απ’ αυτό έφτασε στο σημείο η ΠΥΡ, αλλά παρά τις προσπάθειες δεν κατέστη δυνατή η απελευθέρωσή του.
Ενημερώθηκαν τότε δεύτερο και τρίτο συνεργείο αυτοκινήτων και τελικά το Ι.Χ. μεταφέρθηκε στο συνεργείο του κ. Γ. Πάγκαλη, στην οδό Κολοκοτρώνη, όπου, αφαιρέθηκε ο προφυλακτήρας του Ι.Χ., από τον τεχνικό κ. Γιάννη Λορέντζο, και εντοπίστηκε το γατάκι, σώο και αβλαβές, αλλά διψασμένο και πεινασμένο.
Του προσφέρθηκε τότε νερό και φαγητό από τους κ.κ. Γ. Πάγκαλη και Γ. Λορέντζο, οι οποίοι μάλιστα απεφάσισαν να κρατήσουν το γατάκι και να το μεταφέρουν σε κτήμα τους στα Μαριτσά για να ζήσει μαζί με άλλα γατιά που διατηρούν.
Η «δημοκρατική» που παρακολούθησε από κοντά την όλη επιχείρηση, συγχαίρει και ευχαριστεί όλους, όσους συνέβαλαν στον απεγκλωβισμό και στην απελευθέρωση του άτυχου ζώου. Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τους κ.κ. Γ. Πάγκαλη και Γ. Λορέντζο, που το ανέλαβαν υπό την προστασία τους, πιστεύοντας ότι το γατάκι θα τους φέρει «γούρι».

Φωτορεπορτάζ:

Ένα σχόλιο στο Ρόδος: Πολύωρη επιχείρηση για να σωθεί ένα γατάκι! – Είχε εγκλωβιστεί σε μηχανή Ι.Χ

  1. Avatar Ο/Η Κωστάκης λέει:

    Άνθρωποι με Άλφα Κεφαλαίο!

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ